EgeKODER’den Korumar’da muhteşem gece

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

19.10.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

KODER, “2025’e El Ele” temalı etkinliğinde iş dünyasını bir araya getirerek, sezon sonu yorgunluğunu atarken, sürdürülebilir turizmin önemine vurgu yaptı. KODER Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Özden, “Bu sezon iyi geçti, 2025 için umutluyuz” dedi

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

Yusuf Çınar - MAGAZİNİN BABASI / 1987 yılında kurulan Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği’nin “2025’e El Ele” partisi Korumar Ephesus Beach Spa Resort’da görkemli bir şekilde gerçekleşti. İş dünyasını bir araya getirmek   ve sezon sonu yorgunluğunu atmak amacıyla düzenlenen geceye yaklaşık bine yakın davetli katıldı.

Haberin Devamı

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

Özgür Özmavi’nin sunumu ile başlayan gecede kısa bir konuşma yapan KODER Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Özden, her yıl düzenlenen “El Ele” partilerinin aynı zamanda çeşitli projelere kaynak olduğunu belirtti. Özden, “Bir sezonun daha sonuna geldik. Genel olarak ekim sonuna kadar iyi bir sezon geçirdik. Otel dolulukları ve ciroları da iyi oldu. Çevremizde olan bunca politik sorunlar, savaşlar ve gerginliklere rağmen iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı. u süreçte karlılıkların aynı oranda artmadığını belirten Özden, “Maliyetlerdeki artış ve bu artışı karşılamayan kur, buradaki en büyük etken. Biraz da 2025’ten bahsetmek istiyorum. Şu anki ezervasyon akışı ve operatör planlamalarına baktığımızda, iyi bir sezon olacağı öngörülüyor. Dünya genelinde bizi ve turizmi etkileyecek bir sorun olmadığı sürece, iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

ALTIN SPONSOR

Egemed Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Berk Atik

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

GÜMÜŞ SPONSORLAR

 Uyanık Group A.Ş. Sahibi İdris Uyanık

 Tun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Tuncer

 Olgahan Kimya Sanayi ve Tolgahan Kimya Sanayi Tire Limited Şirketi Sahibi Yasın Akın

 Sevenler Şirket Sahibi Ekrem Seven

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

BRONZ SPONSORLAR

 Salvador Kahve Bölge Müdürü Yoldaş Coşkun

 Balkan Süt ve Süt Ürünleri Aydın Bölge Müdürü Durmuş Zelvi

 Siesta Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Necati Özşirin

 Özgül Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Şirket Sahibi Osman Deniz

 Esener Yumurta Şirket Sahibi Eser Esener

 Çiçekçi Tekstil Yetkilisi Mert Solak

 İra Estetik Klinik Kurucu ortaklarından Şuayip Erdinç

 Deniz Su ürünleri Sahibi Mustafa Taş

 Gökhan Bahtiyar Home Sahibi Gökhan Bahtiyar

GECEYE ÜRÜN DESTEĞİ VEREN FİRMALAR

 Mhk Groups

 Ati Animasyon

 Heıns

 Knorr

 Protat Gıda

 Demir Ecofry

 Efe İçecek

 La lorrainCe

 Gurme Türk

 U fresh Seredoni Dondurma

 Tada & Sanfood

 Korumar Mutfak

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

Almanya’nın Birliği 34 yaşında

Almanya’nın birleşmesinin 34. Yılı Almanya Federal Cumhuriyeti Başkonsolosu Ralf Schröer ve eşi Paule Schröer ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyon ile kutlandı. Swissotel Büyük Efes’te düzenlenen kutlamaya Yunanistan Başkonsolosu Alexandros Konstans, Fahri Konsoloslar ile iş dünyasından ve İzmir’de yaşayan Almanlardan oluşan çok sayıda davetli katıldı. Polet Trio’nun birbirinden güzel müzikleriyle süslediği resepsiyonda konuşan Başkonsolos Ralf Schröer, Almanya’nın ulusal bayramında başkonsolos olarak ikinci kez ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Haberin Devamı

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

Swissôtel Büyük Efes’te bağ bozumu

Bu yıl beşincisi düzenlenen Geleneksel “Büyük Efes Bağ Bozumu Festivali”, 12 ve 13 Ekim tarihlerinde, Swissôtel Büyük Efes’in yemyeşil bahçelerinde, Gustobar iş birliğiyle bağbozumu severlerle buluştu. Türkiye’nin dört bir yanından eşsiz lezzetler sunan bağların bir araya geldiği ve bağ bozumu sezonunu kutlayan festival, zengin içeriğiyle beşinci kez gerçekleşti.

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

Nice yıllara Tanju Kamar

İzmir’in yetiştirdiği Türk Sanat Müziği’nin ünlü seslerinden Tanju Kamar, 49. yaş gününü uzun süreden beri sahne aldığı, İzmir’in en seçkin eğlence merkezlerinden birisi olan Alsancak Şerefine Meyhane’de kutladı.

Haberin Devamı

 Yaş günü pastasını yakın dostu Tekstilci ve modacı Raziye Karadağ, Alsancak Şerefine Meyhane Sahibi Yusuf Kılıç, eşi Fatoş Nagaş ile birlikte kesen Kamar ,kendisini bu mutlu gününde yalnız bırakmayan, sahneye çıkarak şarkı söyleyen sanatçı arkadaşları  Yasemin Demir, Oktay Gürsaç, Kaan Karaca, Prens Ethem, Nihat Öz’e teşekkür etti. Bu geceyi onurlandıran vefalı dostlarını hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Aralarında Şehrazat Meyhane Sahibi Tahir Köseoğlu, Altay’ın eski başkanlarından Hakkı Güllü, iş insanı Metin Arslan ve eşi, İzmir sosyetesinin güzellerinden Seren Gül, Şükran Demirer, Ayten Korucu, Sevil Kavurucu, Nurtem Umul’un da bulunduğu Tanju Kamar hayranları sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendiler.

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

Okayer ve Uğural’a tam not

Yarım asrı geride bırakmış bir gazeteci olarak sayısız defile ve festival izledim. Bu etkinliklerde sahnedekiler kadar, görünmeyen mutfak ekibinin de büyük payı var. Kuşadası’ndaki başarılı iki genç yetenek, Kuşadası Belediye Başkanı Basın Danışmanı ve Medya Birim Sorumlusu Eşber Okayer ve asistanı Işın Özgün Uğural, festivallerdeki anında basın çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Özellikle, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Sokak Festivali’nde yine bizlerden tam not aldılar.

Haberin Devamı

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

Bizimizmir Homeros Ödülleri sahiplerini buldu

Bizimizmir Medya tarafından bu yıl 3. kez düzenlenen Bizimizmir Homeros Ödülleri, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. İzmir ekonomisine, kültürüne ve müzeciliğe katkılarından dolayı büyük ödüle layık görülen Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas’ın ödülünü, yurt dışında olması nedeniyle Arkas Holding CEO’su Önder Türkkanı aldı. Törende farklı alanlarda ödül alan isimler arasında Prof. Dr. Yusuf Baran, Selim Öztaş ve Ahmet Aydın Akansu da yer aldı.

KODER’den Korumar’da muhteşem gece

Birlik ve beraberlik mesajı verdiler

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, Odak Group sponsorluğunda “Yaza Veda” gecesi düzenledi. Gece, sanatçı Yaşar’ın performansı ile büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. İAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace tüm katılımcılara birlik mesajı verirken, bölgede yürütülen çalışmalara destek veren firma temsilcilerine teşekkür plaketi sundu. Sanatçı, Yaşar muhteşem performansı ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.