26.10.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:
Swissôtel Büyük Efes’te yöresel tatlar etkinlikleri Kayseri mutfağı ile devam etti. Café Swiss, 21-26 Ekim tarihlerinde rotasını Kayseri’ye çevirdi, bu özel haftada Kayseri’nin eşsiz lezzetlerini misafirlerinin beğenisine sundu. Her gün 12:00-15:00 saatleri arasında düzenlenen açık büfede, Kayseri mutfağının zengin ve otantik tatlarını keşfetmek isteyen misafirler için eşsiz bir deneyim sunuldu. Geleneksel lezzetlerin modern dokunuşlarla buluştuğu bu etkinlikte, Kayseri’nin ünlü mantısından pastırmasına, mantı çorbasından yağlamaya kadar pek çok özel tat misafirlerle buluştu. Konuk şef Ceylani Koçyiğit’in özel sunumları ile misafirler, Kayseri mutfağına lezzetli bir yolculuğa çıktı, Şef Koçyiğit’in, Kayseri’nin zengin mutfak kültürünü yansıtan tarifleri ve sunumlarını tadanlar Genel Müdür Rıza Elibol ve şeflere, mutfakta görev yapanlara teşekkür ederek ayrıldılar.