EgeHoroz evinde nihayet öttü!

Horoz evinde nihayet öttü!

15.03.2017 - 03:08 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Andre Moritz. Ali Tandoğan az süre veriyor ona... Gerekçesi vardır sanırım.

Horoz evinde nihayet öttü

Futbolda savaşçı vardır, oyunu biçimlendiren, yönlendiren vardır. Ali Hoca’ya öğretecek değiliz bu işleri. Uzun aradan sonra Yasin Ozan’ın siftahı sevindirici. Üçüncüyü atmasaydı, golcü savunmacılardan söz edecektik. Keremcan oyuna gergin başladı. Hırs, galibiyet özlemi diyelim. Ancak o haliyle Jansen’i tetiklerken, aynı adam iki golde asistlik yaparken, Keremcan nerelerdeydi?

Haberin Devamı

Düşüşü bitirdiler

Fatih Tanfer: Galibiyet istikrarlı oyunun sonucuydu. Hakikaten güçlü Boluspor karşısında disiplinli ve bilinçli bir oyun tarzını benimsediler. Defans oyuncuları Alperen ve Ömer’in gol atması coşku ve yüreğin bir sonucuydu. Boluspor’da Jansen çok etkiliydi. Denizlispor’da Moritz 3 golde de asist yaptı, iyi top kullandı. Jansen’in 1. golde 40 metre topu taşıdığında müdahale edilmemesi bir hataydı. Denizlispor’un düşüşü bitirdiğine inanıyorum. Oyun aklı ve yeteneklerini daha iyi ortaya koyması durumunda, Play Off yarışında söz sahibi olacaktır.

İsmail Özelçinler: Kim ne derse desin. Denizlispor’un Boluspor karşısında, oynadığı futboldan çok aldığı 3 puan çok önemli. Genelde takım halinde hırslı bir futbol ortaya koydular. Özellikle de Moritz’in atılan gollerdeki büyük payı, alınan 3 puanda büyük rol oynadı. Bu hafta Gaziantep deplasmanından alınacak olası 3 puan, Denizli’nin Play Off şansını da artıracaktır.
Mehmet Demirtaş: Son haftalarda sıkıntılar yaşayan Denizlispor’un 3 puana çok ihtiyacı vardı. Sadece 3 puan kazanılmadı. Asil kalesinde devleşti. Moritz ve Cihan müthiş geri dönüş yaptı. Sıradaki rakip Gaziantep BŞB. Saldır Horoz.