Ege‘Golden Hour’ sergisi Ruins Bodrum’da

‘Golden Hour’ sergisi Ruins Bodrum’da

27.07.2024 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sevil Dolmacı Gallery ve Ruins Bodrum iş birliği ile hayata geçen ve dünyaca önemli sanatçıların eserlerinden oluşan ‘Golden Hour’ sergisinin açılış daveti; iş, sanat ve cemiyet çevresinden önemli isimleri bir araya getirdi.

‘Golden Hour’ sergisi Ruins Bodrum’da

Davetliler, Ruins Bodrum’un zarif ve lüks atmosferinin tadını çıkarırken, Sevil Dolmacı Gallery’nin etkileyici sanat koleksiyonunu keşfetme fırsatı buldular. ‘Golden Hour’ sergisi, Ruins Bodrum’un zarafet ve lüksü buluşturan atmosferinde, Türk ve uluslararası çağdaş sanatçıların eserlerinden oluşan bir seçki ile sanat tutkunlarına Bodrum’da eşsiz bir deneyim yaşattı. Sergide, Ahmet Oran ve Ekrem Yalçındağ gibi Türk çağdaş sanatının önemli isimlerinin eserlerinden, uluslararası üne sahip Meksikalı sanatçı Bosco Sodi’nin işleri, Rafael Gomez Barros’un enstalasyonları, Robert Indiana’nın resimleri ve Tony Cragg’in heykeline dek çarpıcı eserler izleyenlerle buluştu.

Haberin Devamı

IŞIĞIN VE SANATIN BÜYÜSÜ

Sevil Dolmacı Gallery, dünya çapında tanınmış Türk ve uluslararası çağdaş sanatçıların heykel ve resimlerinden oluşan dikkat çekici seçkiyi Ruins Bodrum’da sanatseverlerle buluşturdu.

‘Golden Hour’ sergisi Ruins Bodrum’da

Tatile devam

Yaklaşık 45 gün önce sürpriz bir şekilde evlenen başarılı oyuncu Burak Sergen, eşi Gizem Şağban ile tatiline devam ediyor. Çift önceki gün Bodrum’da kaldıkları otelin iskelesinde görüntülendiler. Oldukça mutlu görünen çift adeta düşman çatlattı.

Sürpriz doğum günü

Tatilini ailesi ile Bodrum’da geçiren cemiyet hayatının sevilen ismi Elif Girgin’e, dostları sürpriz doğum günü partisi düzenlediler.

‘Golden Hour’ sergisi Ruins Bodrum’da

Bodrum’da yeni akım ‘Emre Akım’‘

İstanbul sahnelerinden sonra 3 yıldır Bodrum’da sahne alan Emre Akım, her Cumartesi Bitez’in en gözde mekanı Leo’da sevenlerine müzik ziyafeti veriyor. 9 Ağustos’ta Bodrum Azka Hotel’de sahne alacak Emre Akım Bodrum’a müzik ziyafeti vermeye devam edecek.

Haberin Devamı

Sezonu açtılar

İkinci kez annelik sevinci yaşayan tescilli güzel Azra Akın, eşi Atakan Koru ve çocuklarıyla tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Kızı Arya’yı kucağına alan Akın, eşiyle beraber Arya’yı denizle tanıştırdı. Bir hayli mutlu görünen çift, tatillerinin ilk gününe start vermiş oldu.

‘Golden Hour’ sergisi Ruins Bodrum’da

Bodrum’da sürpriz davet

Ünlü müzayedeci Uğur Batur, dostlarına Gölköy’de bulunan Günışığı’nda davet verdi. Cemiyet hayatının bilinen isimlerinin bir araya geldiği davette Batur, 9 Ağustos tarihinde Bodrum’da çok büyük müzayede yapacağını dostlarına duyurdu.