EgeFutbol şöleni

Futbol şöleni

08.09.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi’nin sponsorluğunda üç yıldır gerçekleştirilen organizasyona ilk etapta 25 takım kayıt yaptırdı. Yetkililer, hedefin 100 ekip olduğunu söyledi

Futbol şöleni

Bu yıl dördüncüsü yapılacak olan Mazhar Zorlu Halı Saha Futbol Turnuvası’na katılım çığ gibi büyüyor.
Milliyet Gazetesi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilen dev organizasyonun kuraları Özel İzmir Spor Kompleksi’nde 16 Eylül’de çekilecek. Geleneksel turnuvaya ilk etapta 25 takım kayıt yaptırırken, katılım devamlı artıyor. Turnuva Yürütme Kurulu Başkanı Faik Köksal, şirket ve kuruluşları rekabete ve spora davet etti. 

Dört kategori var

Geleneksel mücadeleye 100’ün üzerinde takım beklediklerini belirten Köksal, “Şirketler ve Resmi Kuruluşlar, 30 Yaş Üzeri Masterler, Firma ve Serbest Takımlar ile Bankalar Grubu olmak üzere dört kategoride yapılacak maçlar tek devreli lig usulü ile oynanacak. Turnuva sonunda dereceye girecek takımlar renkli bir törenle ödüllendirilecek” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Şöhretler sahada
Milliyet Gazetesi’nin sponsorluğunda bu yıl dördüncüsü yapılacak Mazhar Zorlu Halı Saha Futbol Turnuvası’nın açılışını Altaylı şöhretlerin karşılaşması renklendirecek. Siyah-beyazlı forma ile yıllarca mücadele etmiş isimlerden Ramazan Torunoğlu, Can Barhan, Şanver Göymen, Ahmet Akuygur, Tahir Karapınar, Müfit, Gökhan, Mustafa Eskisoy, Ahmet Acar, Murat Özduran, Tamer Kanböre, Mustafa Kızıldağ mücadele edecek.