EgeEğitimde güçbirliği

Eğitimde güçbirliği

31.10.2008 - 00:11 | Son Güncellenme:

Ege-Koop’la Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) işbirliği yapacak. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, yapımına katkı sağladıkları ÇYDD’nin İzmir Alsancak’taki yeni il binasını ziyaret etti, Şube Başkanı Gönül Kaya’ya, “Hayırlı olsun” dileklerini iletti

Eğitimde güçbirliği

Aslan, Atatürk ilke ve devrimlerinin savunucusu, çağdaş eğitim konusundaki kampanyaların mimarı ÇYDD’yle işbirliklerinin yıllar öncesine dayandığını söyledi.

Daha fazla burs
İhtiyaç sahibi öğrencilerin okuması için gerçekleştirdiği kampanyalarla cumhuriyet sevdalılarının gönlünde taht kuran ÇYDD’nin Türkiye’deki varlığının önemine dikkat çeken Hüseyin Aslan, “Ege-Koop olarak ÇYDD’yle sadece derneğin yeni binasının tadilat ve iç düzenlemelerine katkı boyutunda değil, pek çok sosyal kampanyada da işbirliği yapacağız. Daha çok öğrencinin burs alabilmesi ve modern yurtlar yapılabilmesi için destek vereceğiz” dedi.
ÇYDD İzmir Şubesi Başkanı Kaya da katkılarından dolayı Aslan’a teşekkür ederek, “Keşke, Hüseyin Aslan gibi ülkesine ve milletine karşı sorumluluğunu bilen önder kişilerin sayısı artsa” diye konuştu.