EgeEge mutfağının lezzeti bu fuarda

Ege mutfağının lezzeti bu fuarda

02.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Ege mutfağının lezzeti bu fuarda

Uluslararası 4. Otel Ekipmanları, Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı ve Ev Dışı Tüketim Fuarı (HORECA), 20-23 Şubat günleri arasında Fuarİzmir’de, “Sağlıklı beslenme ve yerel lezzetler” temasıyla düzenlenecek. Fuarda, yemek yazarı ve aşçı Sahrap Soysal, Diyetisyen Taylan Kümeli ve Ayhan Sicimoğlu da çeşitli etkinliklerde katılımcılarla buluşacak. Günümüzde turizm sektörüne gastronominin yön verdiğine dikkat çeken Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Başkan Vekili Rahmi Yılmaz, “İnsanlar sağlıklı beslenme konusunda oldukça bilinçli hale geldi. Oteller, mutfağını doğal beslenme teması ile baştan yaratmalı. Sağlıklı yaşamın formülünü ise Ege Mutfağı’nda yatıyor. Fuarda en önemli hedefimiz Ege mutfağını dünyay tanıtmak” dedi.