EgeCeyBer’in en ‘mutlu’ günü

CeyBer’in en ‘mutlu’ günü

21.09.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Büyüme rakamlarıyla Avrupa’ya açılmak için gün sayan CeyBer’in çalışanları, şirketin mottosu olan “Mutlu Çalışan, Mutlu Müşteri” felsefesini görünür kılmak için objektif başına geçti.

CeyBer’in en ‘mutlu’ günü

CeyBer kurucusu Ergun Civelek, eşi Tümay Civelek, CeyBer Proje Yönetimi Müdürü Yasemin Altun, Mutlu Metal Yönetim Kurulu Üyesi Gülesin Atalay ve Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Aslı Öktener’in jüri üyesi olarak yer aldığı ‘İçerik Üretim Yarışması’na, 71 çalışan birbirinden eğlenceli ve yaratıcı fotoğraf ve videolarla katıldı. Şirket içi iletişim ve dayanışmayı artıran yarışmada birinciliği Katarzyna Malvina Uçar ve ekibi, ikinciliği Ceren Kal, üçüncülüğü ise Barış Çelik kazandı. Çalışanlara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Haberin Devamı

CeyBer’in kurucusu Ergun Civelek törende yaptığı konuşmasında şirket çalışanlarına seslendi, “Sizler benim için bir hayalin resmisiniz. Ve ‘Mutlu Çalışan, Mutlu Müşteri’ felsefemizi çektiğiniz fotoğraf ve videolarınızla o kadar güzel yansıtmışısınız ki bu resim ortaya çıkmış. 2016 yılında kızlarımız Ceylin ve Beril’in isimleriyle hayat bulan CeyBer’in çalışan sayısı bugün 500’e ulaştı. Toplam 6 bin metrekare ve tamamıyla yeşil sertifikasyona uyumlu binamızda; 18 dilde, 40’tan fazla projeye hizmet veriyoruz. İzmir’deki en büyük 14’üncü şirketiz. Geldiğimiz bu nokta sadece benim değil hepimizin başarısı. Hayalimi gerçekleştirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.