EgeÇeşme Mirkelam’la coştu

Çeşme Mirkelam’la coştu

24.08.2024 - 00:01 | Son Güncellenme:

Yelken tutkunlarının büyük bir heyecanla beklediği Arkas Aegeanlink Regatta, Çeşme’de sekizinci kez gerçekleşti ve 32 tekne, 300’ün üzerinde yelkenci katılım gösterdi.

Çeşme Mirkelam’la coştu

Arkas Aegeanlink Regatta’da birinciliği Blue Moon isimli teknesiyle Arkas Sailing Team, kazandı. HIT X ikinci olurken üçüncülüğü ise Göztepe Yelken Ağanlar 1925 elde etti. Overall ödülleri Yıldızburnu Taş İskele’de yapılan ödül töreni ile sahiplerini bulurken tüm yelkenciler ve Çeşmeliler Sanatçı Mirkelam’ın konseriyle unutulmaz bir gece yaşadı. Arkas Aegeanlink Regatta’da kapanış partisi bu yıl bir sürprizle geldi. “Overall Kategorisi”nde ödül alanların kupalarına kavuştuğu Yıldızburnu Taş İskele’de gerçekleşen kapanış partisinde sanatçı Mirkelam, sahne performansı ile unutulmaz bir akşam yaşattı. Konseri tüm Çeşmeliler ücretsiz izleme fırsatı yakaladı. Arkas Aegean Link Regatta’24’ün ana sponsorluğunu Arkas Line üstlenirken Corendon Airlines, Cevher ve FAMM Urla ise co-sponsorlar olarak güçlerini yelken sporuna katkı için birleştirdi.

Çeşme Mirkelam’la coştu

Haberin Devamı

Yıldızburnu Taş İskele’de yapılan ödül töreninden sonra tüm yelkenciler ve Çeşmeliler Sanatçı Mirkelam’ın konseriyle unutulmaz bir gece yaşadı.