EgeBüyüklere örnek!

Büyüklere örnek!

30.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarıgöl’de öğrenciler, ihtiyaç sahibi arkadaşlarına kışlık malzeme temin edecek. Sındırgı’da da çocuklar protokol üyeleriyle sokakları temizledi

Büyüklere örnek

Manisa Sarıgöl’de öğrenciler, ihtiyaç sahibi arkadaşlarını unutmadı, kışlık kıyafet yardımı için bir araya geldi. Sındırgı’da da öğrenciler ve protokol üyeleri beraber katı atık topladı. Sarıgöl’deki Şehit Esin Akay İlkokulu, her ay uyguladığı farklı projelerle dikkat çekiyor. Geçen ay öğretmenler öncülüğünde başlatılan ve 7 ihtiyaç sahibi öğrencinin ailelerine gıda kolisi ulaştıran çcouklar, bu ay ihtiyaç sahibi arkadaşlarına kışlık giyim malzemesi temin edecek. Projeden sağlanacak ayakkabı ve giysilerin ihtiyaç sahibi öğrencilere verileceğini aktaran Okul Müdürü Mehmet Altıntaş, “Okulumuzda geçen ay sergi düzenledik. Sergiden elde edilen gelirler ihtiyaç sahibi yedi öğrencimizin ailelerine yardım kolisi olarak dağıtıldı. Bu kez de okulumuz öğretmenlerinden Tuba Sürücü ve Sedat Aydın ‘Senin eski kıyafetlerin, benim yeni kıyafetlerim olabilir’ projesini hayata geçirdi. Öğrencilerimizin yardımlaşma duygusunun gelişmesini sağlamak, destek olmayı, duyarlı olmayı, sahip oldukları şeylerin değerini bilmelerini amaçlıyoruz” şeklinde konuştu. 

Haberin Devamı

Protokol eline süpürgeyi aldı

Sındırgı’da da öğrenciler ve protokol üyeleri atık topladı. Başkan Ekrem Yavaş ve Kaymakam Zafer Oktay da sokakları süpürdü. Başkan Yavaş, “Akpınar Yaşam Merkezi gibi bir merkezimiz var. Burada 600’e yakın kadınımız atık diye düşündüğümüz şeylerden ürünler üretiyor. Araba lastiği sehpa olmuş ya da başka bir ürüne çevrilmiş. Herkes evinde de bu tür malzemeleri değerlendirebilir” dedi.

Yazarlar