EgeBabasının otomobiliyle faciaya neden olacaktı

Babasının otomobiliyle faciaya neden olacaktı

22.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Buca’da izinsiz aldığı otomobille arkadaşlarını gezintiye çıkaran 14 yaşındaki çocuk, minibüsleçarpıştı. Minibüs de bir başka aracın üzerine çıktı. Şan eseri, ölen olmadı, 13 kişi yaralandı

Babasının otomobiliyle faciaya neden olacaktı

İzmir’in Buca İlçesi’nde, 14 yaşındaki Kaan D., önceki gece, babasına ait otomobili, iddiaya göre onun haberi olmadan aldı. Yanına Sezgin Dağlar (18), Sultan Kaşcı (26), Sibel K. (15), Ömer Y. (16) ve Samet O.’yu (16) da alarak gezintiye çıktı. 

Hatalı sollama yaptı
Saat 23.30 sıralarında, Yavuz Sultan Selim Caddesi Betontaş Lisesi yakınlarına geldiğinde, önünde giden Serdar Kırca’nın kullandığı, içinde eşi Pınar Kırca ve oğlu Veysel Kırca’nın da bulunduğu 68 ED 930 plakalı otomobili hatalı solladı. Bu sırada yokuş aşağı inen Hilmi Hişankaha (55) yönetimindeki, içinde eşi Şerife Hişankaha (58), kızı Gamze Can (24) ve damadı Muzaffer Can’ın (26) olduğu 35 CKZ 49 plakalı minibüsle çarpıştı.
Savrulan minibüs, Serdar Kırca’nın kullandığı otomobilin üzerine çıktı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Her üç araçtaki toplam 13 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.