EgeAyrancılar’a devlet hastanesi müjdesi

Ayrancılar’a devlet hastanesi müjdesi

30.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Ayrancılar’daki eski belediye binasını hastaneye dönüştüreceklerini ifade etti.

Ayrancılar’a devlet hastanesi müjdesi

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçenin en büyük mahallesi Ayrancılar’da bir devlet hastanesinin yapımı için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Haftasonunu Ayrancılar’da geçiren Görmez önce pazaryerini ziyaret etti, ardından Efe Konutları sakinleriyle buluştu.
Torbalı’ya ve Ayrancılar’a son beş yılda yapılan hizmetin hiçbir dönemde yapılmadığını belirten Başkan Görmez, “Sağlıktan ulaşıma, altyapıdan üstyapıya, eğitimden sosyal yaşam alanlarına kadar eser belediyeciliği yaptık. Bıkmadan, usanmadan, tatil yapmadan, gece gündüz sizlerin hizmetinde olduk” dedi.

Haberin Devamı

İlk onay tamam

Ayrancılar’a orta ölçekli bir hastane yapılacağı sözü veren Başkan Görmez, “Her geçen gün büyüyen Ayrancılarımızı kendi kendine yetebilecek duruma getirmek için hizmetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Ayrancılar 15 Temmuz Şehitler Meydanı, Ayrancılar Gençlik Merkezi, Neşet Ertaş Çok Amaçlı Düğün Sarayı, yürüyüş yolları, TOKİ kavşağı, TOKİ konutları, bulvarlar gibi onlarca projeyi hayata geçirdik. Kısa bir süre içerisinde Barış Manço Caddesi üzerinde bulunan Ayrancılar eski belediye binasını hastaneye dönüştüreceğiz. Sağlık Bakanlığı’ndan gelen bir heyet binada incelemelerde bulundu ve ilk onayı aldık. Buraya kurulacak olan sağlık merkezi, Ayrancılar’ın ve çevre köylerin ihtiyacını karşılayacak, Ayrancılar’daki vatandaşlarımız Torbalı merkeze veya İzmir’e gitmek zorunda kalmayacak” diye konuştu.

Yazarlar