EgeAltınordu korkulu rüya oldu

Altınordu korkulu rüya oldu

22.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Geçen yıl Play Off oynayıp Süper Lig’in kapısından döndüğü ligde sezonun ikinci yarısında oynadığı ilk 7 maçı üst üste kaybedip düşme hattına çakılı kalan Altınordu, son 7 karşılaşmada ise muhteşem bir seri yakaladı. Kırmızı lacivertliler, yükselişini sürdürdü ve ateş hattından uzaklaştı

Altınordu  korkulu rüya oldu

Spor Toto 1. Lig’de Altınordu fırtınası esiyor. Geçen yıl Play Off oynayıp Süper Lig’in kapısından döndüğü ligde sezonun ikinci yarısında oynadığı ilk 7 maçı üst üste kaybedip düşme hattına çakılı kalan Altınordu, son 7 karşılaşmada ise muhteşem bir seri yakaladı. Son olarak lider Ankaragücü’nü deplasmanda 3-2 yenen kırmızı lacivertliler, puanını 41’e yükseltip ateş hattından uzaklaştı.
‘Zoru başarıyoruz’
En son 21 Şubat’ta Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda Royal Hastanesi Bandırmaspor’a 2-0 kaybeden Altınordu, daha sonra rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Menemenspor, B.B. Erzurumspor, Ümraniyespor ve Manisa FK’yı 1-0 yenen İzmir ekibi, Adanaspor’u 2-0, Ankaragücü’nü de 3-2 mağlup etmeyi başardı. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Şubat ayında kötü bir serimiz oldu. 7 maç üst üste kaybettik. O zaman ‘Altınordu düştü’ yorumları yapılmıştı. Ancak biz o zaman dahi iyi takım olduğumuzu hep söylüyorduk. Altınordu sezon başında hep yeniden kurgulanıyor, takım ikinci yarıda anca oturuyor. Şu anda bir zoru başarıyoruz ve tüm Türkiye’nin dikkatini üzerimize topladık. Henüz hiçbir şey bitmedi daha lig yarışı sürüyor” diye konuştu.

Yazarlar