DünyaUkrayna Devlet Başkanı ve KKTC Başbakanı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "geçmiş olsun" mesajı

Ukrayna Devlet Başkanı ve KKTC Başbakanı'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "geçmiş olsun" mesajı

05.02.2022 - 17:15 | Son Güncellenme:

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, korona virüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Sucuoğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Ukrayna Devlet Başkanı ve KKTC Başbakanından Cumhurbaşkanı Erdoğana geçmiş olsun mesajı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, korona virüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Haberin Devamı

Zelenskiy, Twitter hesabından Türkçe ve Ukrayna dilinde yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sn. Emine Erdoğan’ın Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasını eşim Olena ile üzüntüyle öğrendik. Arkadaşlarımız Tayyip Bey ve Emine Hanım'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Zelenskiy'e teşekkür ederek, Twitter hesabından şu mesajı paylaşt: "Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbî teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz 3 Şubat'ta Ukrayna'ya gerçekleştirdiği ziyarette Zelenskiy ile bir araya gelmişti.

Haberin Devamı

KKTC BAŞBAKANI'NDAN DA 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu, korona virüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sucuoğlu mesajında, "Zatıalinizin ve kıymetli eşiniz Emine Erdoğan Hanımefendinin Covid-19 test sonuçlarınızın pozitif çıkmış olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Üç yıldır hayatımızın akışını durağanlaştıran bu hastalığı hafif belirtilerle geçiriyor olmanız tek teselli olmakla birlikte Zatıalinize ve kıymetli hanımefendiye acil şifalar ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en içten dualarımı gönderiyorum. En derin sevgi ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.