Dünya Tüyler ürperten infaz! Erkek arkadaşının gözlerini bağladı, cinsel ilişki tuzağına çekti

Tüyler ürperten infaz! Erkek arkadaşının gözlerini bağladı, cinsel ilişki tuzağına çekti

01.06.2024 - 12:48 | Son Güncellenme:

Erkek arkadaşını cinsel ilişki ile tuzağa düşürüp gözlerini bağladı, zavallı adamı soğukkanlılıkla bıçaklayıp cesedini bahçeye gömdü. Polisin bulduğu günlükler ise, cinayetin tüyler ürperten detaylarını gün yüzüne çıkardı...

Tüyler ürperten infaz Erkek arkadaşının gözlerini bağladı, cinsel ilişki tuzağına çekti

İngiltere'de kayıtlara geçen tüyler ürpertici cinayetin detayları kan dondurdu. Erkek arkadaşını cinsel ilişki ile tuzağa düşürüp, ardından onu bıçaklayarak öldüren ve cesedini bahçeye gömen öğretmen hapse atıldı.

Haberin Devamı

YATAĞA BAĞLAYIP BIÇAKLADI

Tüyler ürperten infaz Erkek arkadaşının gözlerini bağladı, cinsel ilişki tuzağına çekti

Fiona Beal adındaki öğretmen, Nicholas Billington'ı yatağa bağlamak için kablo bağları kullandı ve ardından onu boynundan bıçakladı. 50 yaşındaki kadın onu 'soğukkanlılıkla' öldürdükten sonra vücudunu sardı ve onu Northampton'daki evinin bahçesine 'inşaat atığı' gibi gömdü. Daha sonra kurbanının telefonundan gönderdiği mesajlarda erkek arkadaşı gibi davrandı.

Öğretmen yanı sıra cinayetin işlendiği gece Nicholas'ın Amazon hesabından büyük bir yün battaniye ve esrar için ot öğütücü satın aldı. Beal, yeniden yargılamanın ortasında cinayet suçunu kabul ettikten sonra en az 20 yıl olmak üzere ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

ANNESİNİ DAVET ETTİ

Tüyler ürperten infaz Erkek arkadaşının gözlerini bağladı, cinsel ilişki tuzağına çekti

Cezayı veren Yargıç Mark Lucraft KC, Beal'in Nicholas'ın 'bahçedeki ev yapımı mezarda' yatarken işlediği kötü suçları örtbas etmek için çok sayıda mesaj gönderdiğini kaydetti ve şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Cesedi taşıyıp bahçeye gömdükten sonra annesine, birçok arkadaşına, onun ve sizin ailenize ne yaptığınız ve nerede olduğu konusunda yalan söylediniz."

Mahkeme, Nicholas'ın cesedinin dört aydan fazla bir süre boyunca derme çatma bir mezarda keşfedilmeden yattığını dinledi. Bu süre zarfında Beal, öldürdüğü sevgilisinin annesi Yvonne Valentine'ı Noel için evine davet etti.

Annesi verdiği ifadede şunları söyledi: 

"Evin farklı göründüğünü hatırlıyorum. Mobilyalar taşınmıştı, ön odada yeni mobilyalar ve süslemeler vardı, bu da evin güzel görünmesini sağlıyordu. Ancak tüm bunlar oğlumu öldürdüğünü örtbas etmek içindi! Bahçenin manzarasını kapatmak için mobilyaların yerini değiştirdin. Neden? Oğlumu nereye gömdüğünü kimsenin görmesini engellemek için! Ön odada benimle oturdun, benimle gündelik sohbetler yaptın, benimle bir Noel içkisi içtiniz ve tüm bu süre boyunca oğlumu öldürdüğünü ve onu oturduğum yerden sadece birkaç metre uzağa gömdüğünü biliyordun."

GÜNLÜKLER 'İKİNCİ KİŞİLİĞİ' ORTAYA ÇIKARDI

Tüyler ürperten infaz Erkek arkadaşının gözlerini bağladı, cinsel ilişki tuzağına çekti

Beal'in yalanlar ağı karmaşıklaştıkça, mahkemeye ruh sağlığının bozulmaya başladı. Mart 2022'de (cinayetten dört ay sonra) polis, onun sağlığına ilişkin endişeler sebebiyle kiraladığı bir tatil kulübesine çağrıldı. Memurlar, Beal'in 'Lale 22' adlı ikinci kişiliğiyle planlarının ana hatlarını çizdiği ve 'tamamen farklı bir yanını' gösteren günlükleri keşfetti.

Beal, 17 yıllık sevgilisi Nicholas'ı nasıl yatak odasına çektiğini yazmıştı. Kan donduran sayfalarda şöyle yazıyordu: 

"O banyodayken bıçağı sabahlığımın cebinde tuttum ve sonra yatağın yanındaki çekmeceye sakladım. Bir keski, çöp torbası ve kablo bağları aldım. Ona göz maskesi taktırdım."

Başka bir yazısında ise şu ifadeler yer alıyordu: "Yaptıklarım hala aklımdan çıkmıyor. Bazen kendimi ne yaptığımı hatırlarken buluyorum ve ardından göstermelik hikayemi hatırlamam gerekiyor. İkisi de inandırıcı görünmüyor."

Bir diğerinde ise şöyle yazmıştı: "Düşündüğümden daha zordu. Bir cesedi saklamak kötüydü. Bir cesedi hareket ettirmek televizyonda göründüğünden çok daha zor."

GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

Tüyler ürperten infaz Erkek arkadaşının gözlerini bağladı, cinsel ilişki tuzağına çekti

Mahkemeye Beal'in ayrıca Nicholas tarafından 'kontrol edildiğini ve manipüle edildiğini' ileri sürdüğü ve 'onu neden öldürdüğünü' açıkladığı söylendi. Günlük kayıtlarını bulduktan sonra polis bir soruşturma başlattı ve Nicholas'ın 1 Kasım 2021'den beri kimse tarafından görülmediğini veya onunla kimsenin konuşmadığını keşfetti. O sırada Beal, kendisine kimse ziyaret etmeden en az on gün kazandırmak için Kovid sebebiyle izolasyonda olduğunu öne sürmüştü.

Haberin Devamı

Bu süre zarfında Beal, Northampton'daki bir yapı malzemeleri mağazasında Nicholas'ı gömmek için kullandığı malzemeleri satın alırken güvenlik kamerasına yakalandı. Yanı sıra bu zamanı, cesetten kurtulmasına yardımcı olacak 'birden fazla eşya' satın almak için de kullandı.

'DEKORATİF ETKİ'

Mahkeme, Beal'in zavallı adamı öldürdükten sonra cesedini sardığını ve onu merdivenlerden aşağı sürüklediğini de öğrendi. Daha sonra onu bahçeye, bloklardan, keresteden ve çarşaflardan yapılmış 'bir tabutun' içine gömdü. Beal ayrıca mezara, 'dekoratif etki' için bir saksı da bıraktı.

Haberin Devamı

Savcı Hugh Davies KC yaşananlar hakkında şöyle konuştu:

"Bu büyük bir işti. İhtiyaç duyulan şeyi planlamasını, sipariş etmesini, toplamasını, diğer suçlayıcı malzemeleri bahçedeki bir fırında yakmasını ve sanki dikkate değer hiçbir şey olmamış gibi devam etmesini gerektiriyordu. Ceset kısmen çürümüş, hatta mumyalanmış ve sırtüstü durumdaydı. Kafa siyah plastiğe sarılmıştı, düğümlü bir hortum borusu, kablo ve plastik bağlar aynı bölgedeydi."

'HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ EĞİTİM VERMEYE DEVAM ETTİ'

Savcı, Beal'in "(Nicholas'ı) acımasızca öldürmeyi planladığını ve hayattan kopardığını" söyledi. Davies, cinayetin ve ardından gelen örtbasın, 'Öğrencilerine hiçbir şey olmamış gibi yüksek kaliteli eğitim vermeye' devam ederken işlendiğini de ekledi.

Şöyle devam etti: 

"Eski Mısırlılar, Firavunları hazineleriyle birlikte gömdüler. Nick Billingham, bina atıkları ve istenmeyen eski çarşaf ve battaniyeleriyle birlikte usulsüzce gömüldü. Bu tam bir aşağılamadan başka bir şey göstermedi."