DünyaUçakta biyolojik tehlike paniği! Pilotlar dahil herkes kusmaya başladı: Durum oldukça kötü

Uçakta biyolojik tehlike paniği! Pilotlar dahil herkes kusmaya başladı: Durum oldukça kötü

29.07.2024 - 12:26 | Son Güncellenme:

ABD'de uçakta biyolojik bir madde nedeniyle herkes kusmaya başladı, detaylar dünya medyasında ses getirdi.

Uçakta biyolojik tehlike paniği Pilotlar dahil herkes kusmaya başladı: Durum oldukça kötü

Amerika Birleşik Devletleri'nde United Airlines firmasına ait uçakta meydana gelen bir “biyolojik tehlike” nedeniyle Washington, DC'ye acil iniş yapmak zorunda kaldı. Houston'dan Boston'a gitmekte olan Flight 2477 adlı uçak, Pazar sabahı George Bush Intercontinental Havalimanı'ndan kalktıktan sonra, bir yolcunun hastalanması sonucu Washington, DC'ye yönlendirildi.

Haberin Devamı

"DURUM OLDUKÇA KÖTÜ"

Durumun ciddiyeti nedeniyle uçak mürettebatı ve bazı yolcular da hastalanmaya başladı. Pilotlar, uçakta yaşanan bu olayı bildirmek için acil iniş talebinde bulundu. Pilotlardan birinin radyo konuşmasında, "Mürettebatla konuştum ve orada durumun oldukça kötü olduğunu duyuyorum. Mürettebat kusuyor ve etraftaki yolcular maska talep ediyor," ifadeleri yer aldı.

Uçakta biyolojik tehlike paniği Pilotlar dahil herkes kusmaya başladı: Durum oldukça kötü

ACİL İNİŞ

Olayın ardından uçak “derinlemesine temizlik” yapılması için Washington, DC'deki Washington Dulles Havalimanı'na güvenli bir şekilde indi ve uçaktaki 155 yolcunun veya 6 mürettebat üyesinin tıbbi yardıma ihtiyaç duymadığı belirtildi. Havayolu şirketi, “Uçak şu anda derinlemesine temizlikten geçiriliyor ve müşterilerin Boston'a en kısa sürede ulaşmaları için çalışmalarımız devam ediyor,” açıklamasında bulundu.