DünyaOkulda toplu tecavüz! En büyüğü 13 yaşında, mide bulandıran olay

Okulda toplu tecavüz! En büyüğü 13 yaşında, mide bulandıran olay

17.07.2024 - 11:39 | Son Güncellenme:

Hindistan'da bir okulda en büyüğü 13 yaşında olan üç çocuk 8 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikten sonra öldürdü.

Okulda toplu tecavüz En büyüğü 13 yaşında, mide bulandıran olay

Toplu tecavüz vakalarının neredeyse her gün yaşandığı Hindistan'da geçtiğimiz aylarda ülkeyi ziyaret eden bir karı-koca dehşeti yaşadı. Toplu tecavüze uğrayan çift, dünyada gündem olurken Hint polisi şüphelileri tek tek yakaladı ve kafalarına siyah çuval geçirerek görüntüleri servis etti. Hint hükümeti ayrıca çifte yüklü bir tazminat ödeyerek ülkeden gönderdi.

Haberin Devamı

Son olarak ülkenin Andhra Pradesh'in Nandyal eyaletinde yaşanan skandalda sekiz yaşındaki bir kız çocuğu en büyüğünün 13 yaşında olduğu öğrenciler tarafından tecavüze uğradı. mağdur kızın babası, parkta oynayan kızının kaybolduğunu belirterek Pazar günü kayıp başvurusunda bulundu. Küçük kızın nerede olduğu bulunamayınca devreye arama kurtarma ekipleri girdi.

Okulda toplu tecavüz En büyüğü 13 yaşında, mide bulandıran olay

İTİRAF ETTİLER

Yapılan çalışmalar sonucunda eğitimli köpeklerden biri küçük kızın cansız bedenini toprağa gömülmüş olarak buldu. Şüpheli çocuklar ise yapılan sorgularında tecavüz sonrası küçük kızı öldürdüklerini ve gömdüklerini itiraf etti. Çocuklardan biri polislere, küçük kızın tecavüzü itiraf edeceğinden korktukları için onu öldürüp daha sonra gömdüklerini bildirdi.