DünyaPartilerden hapishaneye

Partilerden hapishaneye

30.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

ABD’li rap şarkıcısı Sean “Diddy” Combs’un seks partilerindeki cinsel istismardan şiddete uzanan suçlar nedeniyle tutuklanması, Hollywood’un kirli yüzünü gösterdi.

Partilerden hapishaneye

Pelin Aykın - Rap müziğin yıldızlarından ABD’li müzisyen Sean “Diddy” Combs’un (54) geçtiğimiz günlerde cinsel istismar, seks ticareti, zorla alıkoyma ve şantaj gibi yüz kızartıcı suçlardan tutuklanması, Hollywood’u yeni bir Jeffrey Epstein vakasıyla karşı karşıya getirdi. Combs’un 2008’den bu yana karıştığı iddia edilen suçların ardındaki sır perdesini eski sevgilisi, şarkıcı Cassie Ventura aralamıştı. Cassie, Kasım 2023’te ünlü rapçiyi yıllarca kendisine cinsel taciz ve istismarda bulunmakla suçlayan bir dava açtı. Dava 24 saatte çözülürken, Combs ile Cassie’nin anlaşmasının detayları açıklanmadı. Ancak Cassie’nin ardından pek çok kişi Combs hakkında benzer suçlamalarla dava açtı.

Haberin Devamı

Gizli tüneller

FBI’ın Combs’un evlerine baskın yapmasının ardından rapçi hakkında seks ticareti soruşturması yapıldığı ortaya çıktı. Baskınlarda evde binden fazla bebek yağı bulunduğu ve mülklerin altında tünellerin keşfedildiği öne sürüldü. Mayıs ayında CNN’in elde ettiği ve Combs’un, Cassie Ventura’ya bir otelde fiziksel saldırıda bulunduğu anları gösteren 2016 tarihli kamera görüntüsü, rapçinin 16 Eylül’de tutuklanmasına giden yolu açtı. Rapçinin ömür boyu hapis cezasıyla karşı karşıya kalabileceği belirtiliyor. Öte yandan çocukları bile kullandığı bir fuhuş ağı kuran ABD’li finansçı Jeffrey Epstein 2019’da cezaevinde intihar etmişti.

Partilerden hapishaneye

Combs’u ilk suçlayan eski sevgilisi, şarkıcı Cassie Ventura oldu.

Haberin Devamı

Justin Bieber mağdur mu?

Diddy’nin, bir dönem yapımcısı olduğu şarkıcı Justin Bieber ile de “özel” kaseti olduğu iddia edildi. 15 yaşında sektöre yeni girdiğinde Combs ile çalışan Bieber’ın, rapçinin cinsel istismarına maruz kaldığı söyleniyor. Bieber’ın bu günlerde çok zayıflaması da yaşadığı strese bağlanıyor.

Partilerden hapishaneye

2010 tarihli fotoğrafta Diddy ve Justin Bieber.

Şantaj kayıtları

Sean “Diddy” Combs’un eski koruması Gene Deal, rapçinin, freak off partilerine katılan politikacıların kayıtlarını şantaj amacıyla sakladığını öne sürdü.

Ünlüler de katıldı

Sean “Diddy” Combs’a yöneltilen suçlamalar, hayat kadınlarıyla gerçekleştirdiği iddia edilen “freak off” adlı gizli seks partileri etrafında dönüyor. Uyuşturucunun da kullanıldığı partilerin günlerce sürdüğü ve yorgun katılımcıların serumla susuz kalmalarının engellendiği söyleniyor. Bu partilerde, fuhuş, adam kaçırma, cinsel taciz ve şiddet olaylarının gerçekleştiği de iddialar arasında. Combs, aralarında Jay-Z, Beyonce, Leonardo DiCaprio ve Naomi Campbell gibi ünlülerin yer aldığı, beyaz kıyafet giyilmesi zorunlu “beyaz partileriyle” de ünlüydü. Ünlülerin, Combs’un sınırlı katılımcıyla yaptığı gizli freak off partilerinden haberdar olup olmadığı bilinmiyor. Ancak, kaynaklar, Combs’un “standart” bir partisinin bile “rezil” olduğunu söylüyor.