DünyaOzzy'nin soyu Neandartallere dayanıyor

Ozzy'nin soyu Neandartallere dayanıyor

26.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Dünyanın en büyük rock yıldızlarından Ozzy Osbourne'nin soyu bakın kimlere dayanıyormuş...

Ozzynin soyu Neandartallere dayanıyor

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Ozzynin soyu Neandartallere dayanıyor
Dünyanın en büyük rock yıldızlarından biri olan Ozzy Osbourne'nin Geçtiğimiz Eylül ayında İstanbul’da da bir konser veren rock yıldızının soyunun Neandertaller'e dayandığı ortaya çıktı, Osbourne'nin DNA'sını inceleyen bilimciler, bunun yanında ünlü kanun kaçağı Jesse James, son Rus çarı 2. Nicholas ve Kral 1. George ile de akrabalık bağının olduğunu ortaya koydu.

Bilimciler, evini ziyaret edip Ozzy’den aldıkları kan örneğini, gelişen teknoloji sayesinde yaklaşık 30.000 lira tutarına kadar düşmüş olan genetik kod ya da genom haritası testi için Amerika New Jersey’de bulunan bir laboratuvara gönderdiler.

Daha önce alkol tedavisi de gören 61 yaşındaki Ozzy, sonucu esprili bir dille karşıladı. “böylesi bir soy geçmişine sahip olmam, karım Sharon ve polis birimlerini pek de şaşırtmaz sanırım. Eğer Pompeii halkı kullanmış olduğum alkolün yarısını içmiş olsaydı, lavların üzerinden yürüyüp giderlerdi.” Bilimciler, Ozzy'nin vücudunda yer alan alkol parçalayan genin de farklı olduğunu ve bu durumun da Ozzy'nin günde 4 şişe kanyak içip hala hayatta olmasını açıkladığını belirtti.