Dünya Öz annesini boğdu! Tahliye ihbarını duyunca gözü döndü

Öz annesini boğdu! Tahliye ihbarını duyunca gözü döndü

03.07.2024 - 13:43 | Son Güncellenme:

Eve gelen polisler kan donduran manzarayla karşılaştı. Cani öz annesini boğmuştu, tüyler ürperten cinayetin altından çıkan sebep ise akıl alır gibi değildi...

Öz annesini boğdu Tahliye ihbarını duyunca gözü döndü

Amerikalı bir genç, kendisine iş bulmasını ayrıca odasını ve evlerinin ortak alanlarını temiz tutmasını talep eden bir tahliye bildirimi veren annesini boğduğu iddiasıyla tutuklandı.

Haberin Devamı

'BİRİNİ ÖLDÜRDÜM'

Öz annesini boğdu Tahliye ihbarını duyunca gözü döndü

Yerel basında yer bulan mahkeme belgelerine göre, Conner Kobold adındaki genç, polis Şubat ayında annesi Shanelle Burns ile paylaştığı evine gelir gelmez bu mide bulandıran suçu itiraf etti. 19 yaşındaki Kobold, polis memurlarına 'birini öldürdüğünü' ve annesini nerede bulabileceklerini söyledi ve ardından kelepçelenmeyi istedi.

Burns, boynundaki boğulma izleri ve beyin hasarı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Ancak iki gün sonra aldığı yaralara yenik düştü. Ölümünün, elle boğulmaya bağlı boğulma sebebiyle cinayet olduğu değerlendirildi.

Kobold, Burns'ün kendisine aile evinde kalmak için 30 günlük süre içinde yerine getirmesi gereken şartları belirten bir tahliye bildirimi vermesinin ardından cinayeti işlemekle suçlanıyor. Kobold'un tam zamanlı bir iş bulması, odasını temiz tutması ve evin ortak alanlarının temizliğine katkıda bulunması gerekiyordu.

Haberin Devamı

AKIL SAĞLIĞI SORUNLARI GEÇMİŞİ VAR

Sosyal medya hesabına göre Kobold, Long Island'daki United States Merchant Marine Academy lisans diplomasına devam ediyordu. Trajedi sırasında neden evde yaşadığı veya okulu bırakıp bırakmadığı net değil. Üniversite, Amerikan basının yorum talebine henüz cevap vermedi. 

Yanı sıra Kobold'un akıl sağlığı sorunları geçmişi bulunuyor. Amerikan medyası, Şubat ayında hakime iki akıl sağlığı merkezinde yatarak tedavi gördüğünü ve beş farklı terapistle görüştüğünü söylediğini yazdı. Annesinin ölümüyle bağlantılı olarak ağırlaştırılmış darp ve cinayet suçlamalarını ise kabul etmedi.

Burns'ün ölüm ilanı, trajik şekilde başarılarla dolu hayatındaki en önemli şeyin Kobold olduğunu belirtiyordu.