DünyaOyuncudan ‘estetik’ uyarısı

Oyuncudan ‘estetik’ uyarısı

06.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

James Bond filmleri serisinden 1974 yapımı “Altın Tabancalı Adam”daki rolüyle tanınan İsveçli oyuncu Britt Ekland, estetik işlemlerle yüzlerine müdahale ettirenlere seslendi.

Oyuncudan ‘estetik’ uyarısı

Şimdi 78 yaşında olan Britt Ekland’ın zarif bir şekilde yaşlanmak için ilk tavsiyesi, “Saçlarınızın beyazlamasına izin vermeyin” oldu. Yıldızın en önemli uyarısı ise “Asla ve asla yüzünüze müdahale ettirmeyin” şeklinde.

Haberin Devamı

‘İfadem bozuldu’

Kendi yüzündeki dolguları, estetik operasyonlara kötü bir örnek olarak gösteren Britt Ekland şunları söyledi: “Yüzünüze müdahale konusunda sadece ‘hayır’ demeyi bilin. Yıllar önce yüzüme yaptırdığım dolgular, hayatımın hatası oldu. Yüzümün ifadesini bozan dolguların çözülmesi için binlerce enjeksiyon yaptırdım. Ama giden geri gelmedi. Hâlâ yüzümde dolguların izlerini taşıyorum. Bu dolgular hem oyunculuk kariyerimi hem de görüntümü mahvetti. Daha doğal yaşlanmalı. Herkese sesleniyorum, yüzünüze durduk yerde estetik işlem yaptırtmayın.” Britt Ekland, pop star Madonna, oyuncu Nicole Kidman ve modacı Donatella Versace hakkında da şunları söyledi: “Versace de yüzüne yaptırdığı estetik işlemlerden dolayı benim gibi büyük pişmanlık duyuyordur. Madonna’nın yüzü ise patates gibi görünüyor. Botoks yaptırdığını belirten Nicole Kidman’ın da bir filmini izledim. Botoksun ifadesini değiştirmesi nedeniyle şaşkın görünüyordu!” l DIŞ HABERLER SERVİSİ

 

Yazarlar