Dünya Model cinayet kurbanı mı?

Model cinayet kurbanı mı?

17.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İtalya’nın eski başbakanlarından Berlusconi’nin ‘bunga bunga’ partilerini ifşa eden Faslı model Imane Fadil’in ani ölümü şüpheli bulunarak soruşturma başlatıldı. Model, ‘bunga bunga’ların cinsel detaylarını açıklamıştı

Model cinayet kurbanı mı

Son nefesinde açıkladı

Haberin Devamı

BBC Türkçe’nin haberine göre, İtalya’nın skandallarıyla ünlü eski başbakanlarından Silvio Berlusconi’nin partilerini ifşa eden Fas asıllı model Imane Fadil, 29 Ocak’ta İtalya Milano’da aniden rahatsızlandı. Şiddetli karın ağrısı ve şişkinlik şikâyetleri olan Imane Fadil (34) kaldırıldığı hastanede, ölmeden önce ailesine ve avukatına, birileri tarafından zehirlendiğini söyledi. Model zehirlenme şüphesini açıkladıktan sonra doktorların tüm çabalarına rağmen 1 Mart’ta hayatını kaybetti. Fadil’in ölümünün şüpheli bulunması üzerine Milano Savcılığı cinayet soruşturması başlattı.

‘Tarikata benziyor’ demişti

2011 yılında dönemin başbakanı Berlusconi’nin evinde verdiği partilere katılan Imane Fadil, daha sonra bu partilerin cinsel detaylarını mahkemede anlatmıştı. Fadil’in ‘bunga bunga’ diye anılan bu partiler hakkında bir kitap yazdığı da belirtiliyor. Model geçen yıl bir İtalyan gazetesine yaptığı açıklamada, Berlusconi’nin evindeki ortamı “Onlarca kadının katıldığı bir çeşit tarikat” diye tanımlamıştı. Milano Savcılığı soruşturma kapsamında, hastane kayıtları ve otopsi raporunun yanı sıra Fadil’in yazmakta olduğu kitabın taslağını da inceleyecek.

Haberin Devamı

Milano Savcısı Francesco Greco, İmane Fadil’in zehirlenme ihtimalini araştırdıklarını ve modelin hastanedeki tıbbi kayıtlarında ‘bazı anormalliklere’ rastladıklarını söyledi.

Yazarlar