DünyaKöpekleri evi ateşe verdi! Gözlerini açıp alevleri gördüler, şoke eden video

Köpekleri evi ateşe verdi! Gözlerini açıp alevleri gördüler, şoke eden video

08.07.2024 - 14:04 | Son Güncellenme:

Yavru köpek, gece saatlerinde merak içinde evde dolaşıyordu. Ancak küçük köpeğin yaptığı bir hareket sahibinin evini ateşe verdi, yetkililer facianın eşiğinden dönülen o anların görüntülerini paylaştı.

ABD'li yetkililer, gece yarısı ocağı çalıştıran ve kazara sahibinin evinde yangın çıkmasına yol açan bir köpeğin videosunu yayınladı.

Haberin Devamı

Olay, Colorado eyaletinde kayıtlara geçti. İtfaiyeciler, gelen ihbar üzerine derhal eve doğru yola çıktı. İtfaiye yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, yangın ilk olarak ocaktan çıktı ancak yangını nispeten hızlı şekilde söndürmeyi başardılar.

GÖZLERİNİ AÇIP ALEVLERİ GÖRDÜLER

Köpekleri evi ateşe verdi Gözlerini açıp alevleri gördüler, şoke eden video

Yetkililer, ev sahiplerinden birinin, ekipler oraya varmadan yangını söndürmeyi başardığını fakat daha sonra yerel bir hastaneye nakledildiğini ve duman zehirlenmesi sebebiyle tedavi altına alındığını bildirdi. Şans eseri başka bir yaralanma yaşanmadı.

İtfaiye departmanı, "Ev sahipleriyle konuştuktan ve evlerinin güvenlik görüntülerini inceledikten sonra, yavru köpeklerinin biraz meraklı olduğunu ve yanlışlıkla ocağı çalıştırdığını belirledik" dedi.

Haberin Devamı

Görüntülerde, bir köpeğin yukarıya atlayıp patilerini ocağın üzerine koyduğu görülüyor. Yetkililer, köpeğin aşağı atladığı sırada yanlışlıkla evde yangını başlattığını düşünüyor. Ev sahipleri, akıllı ev sistemlerinin kendilerine 'yüksek ısı' uyarısı göndermesiyle uyandı ve yangın eve yayılmadan önce müdahale edebildiler.