DünyaKalbini söküp tavada kızarttı! Şeytan sokaklara geri döndü: 'Bir dahaki sefere kimi yiyecek?'

Kalbini söküp tavada kızarttı! Şeytan sokaklara geri döndü: 'Bir dahaki sefere kimi yiyecek?'

23.09.2024 - 11:20 | Son Güncellenme:

Kurbanının kalbini söktü, soğukkanlılıkla dilimledikten sonra bir tavada pişirip yedi. Şeytani katil şimdi, Rusya-Ukrayna savaşındaki çatışmalarda yaralandığı için cezasının bitmesine 17 yıl varken sokaklara salıverildi.

Kalbini söküp tavada kızarttı Şeytan sokaklara geri döndü: Bir dahaki sefere kimi yiyecek

Kötü şöhretli yamyam, Rusya-Ukrayna savaşında savaştığı gerekçesiyle cezasının 17 yılının silinmesiyle evine döndü. Dmitry Malyshev adındaki şeytani katilin, yaralı olarak dönmesinin ardından Rusya'nın Volgograd şehri yakınlarındaki köyde korku havası hakim. 

Haberin Devamı

KAN DONDURAN SÖZLERLE ANLATTI

36 yaşındaki cani, öldürdüğü üç adamdan birinin kalbini kızartıp yemeden önce sebzelerle pişirdikten sonra hapse atılmıştı. Kurbanını tüyler ürperten şekilde parçalayıp, pişirdiği ve yediği anları kayda aldı. Daha önce iki iş adamını makineli tüfekle vurduğu da gelen bilgiler arasında.

Malyshev soruşturmacılara işlediği kan donduran suçun detaylarını anlatırken şöyle konuşmuştu: 

"Bir çivi tabancasıyla kafasına birkaç kez vurdum ve kalbini çıkardım. Dilimledim, bir tavaya koyup kızartmaya başladım, sonra yedim."

'BİR DAHAKİ SEFERE KİMİ YİYECEK?'

Kalbini söküp tavada kızarttı Şeytan sokaklara geri döndü: Bir dahaki sefere kimi yiyecek

Malyshev yamyamlığın dışında, suç çetesinin bir parçası olarak iki kişiyi özellikle zalimce öldürmek, haydutluk, hırsızlık ve yasadışı silah ve mühimmat ticareti gibi bir dizi suçtan hüküm giyerek 25 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Rusya-Ukrayna savaşındaki çatışmalarda yaralanmasının üzerine, evinin yer aldığı Rakhinka köyüne geri döndü. Katilin çenesinde ve elinde savaş yaraları olduğu ancak yeterince iyileşirse savaşa geri dönme ihtimalinin sürdüğü kaydediliyor.

Haberin Devamı

‌Serbest bırakılmasıyla ilgili yayınlanan haberlerden birine yapılan bir yorumda şu ifadeler yer aldı:

"Aniden kendinizi onun yanındaki bir bankta bulursanız diye, herkese onun fotoğrafını alıp yanlarında taşımalarını tavsiye ediyorum. 

‌Bir başkası ise şöyle yazdı: "Bir dahaki sefere kimi yiyecek acaba?" İngiliz basınına göre, savaşta savaşmak üzere serbest bırakılan yüzlerce mahkum, Rus ordusunda görev yaptıktan sonra evlerine döndüklerinde yeni suçlar işledikten sonra yeniden tutuklandı.