Dünyaİşkence edildi! Pembeye boyanmış şekilde bulundu

İşkence edildi! Pembeye boyanmış şekilde bulundu

19.08.2021 - 12:20 | Son Güncellenme:

Pembeye boyanmış ve işkence edilmiş şekilde bulundu, hayvan hakları savunucuları harekete geçti. Kısa süre içinde bunu yapan kişilerin bulunması için 2 bin dolarlık bir teklif bile yapıldı.

İşkence edildi Pembeye boyanmış şekilde bulundu

Hayvanlara işkence edenlere karşı ciddi yaptırımlar uygulayan ülkeler bulunuyor. Bunlar arasında yer alan Avustralya’da ise yaşanan olay hayvan hakları savunucuları harekete geçti. Bütün vücudunu pembe spreye boyayan kişi/kişiler sebebiyle hareket kabiliyetini önemli ölçüde kaybeden hindinin aynı zamanda kırık bacağı ve kanadı da vardı.

Haberin Devamı

SORUMLULAR KISA SÜRE İÇİNDE BULUNACAK

Queensland'deki Cotton Tree’de bulunan hindi, bir yaban hayatı kurtarma gönüllüsü tarafından kurtarıldı. Hindi Avustralya Hayvanat Bahçesi'ne götürüldü. Olay hakkında soruşturma başlatıldı ve bunu yapan kişi ya da kişilerin yakalanması için 2 bin dolarlık bir teklif de sunuldu.

Kötü durumda olan hindinin ötenazi işlemleri yapılması hakkında tartışmalar halen sürüyor. Zehirli sprey gagasına, yüzüne ve tüylerine bulaştığı için ötenazi yapılması gerekiyor. Avustralya Hayvanat Bahçesi yaban hayatı veterineri Dr. Valenza, hindinin bu yaralarla ve ağır hasarla vahşi doğada yaşayamayacağını söyledi.

Polis yetkilileri konu hakkında soruşturma başlattıklarını belirtiyor ve bunu yapan kişilerin yakalanması için teşvik de uyguluyor.

Yazarlar