DünyaGözlükte gizli kamera varmış!

Gözlükte gizli kamera varmış!

07.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

İtalya Kültür Bakanı’nın kendisini terk etmesiyle elindeki belgeleri ifşa eden sevgilisi, parlamentonun yasaklı kısmında gözlüğündeki gizli kamerayla kendini görüntülemiş.

Gözlükte gizli kamera varmış

İtalya’da Maria Rosaria Boccia (41) adlı moda fenomeni geçtiğimiz günlerde İtalya Kültür Bakanı Gennaro Sangiuliano (62) tarafından bakanlığa özel danışman olarak atandığını duyurup, bu duyurusu yalanlanınca çılgına döndü. Boccia intikam için bakanla çekilmiş fotoğraflarını, seyahat belgelerini sosyal medyada yayınlayıp Sangiuliano ile aşk yaşadıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Bunun üzerine bakan geçen çarşamba ekrana çıkıp Boccia ile birkaç aylık ilişki yaşadığını itiraf edip, ağlayarak eşinden ve hükümetten özür diledi. Ancak bakan istifası kabul edilmediği için görevine devam ederken Boccia’dan kurtulamadı.

Ekonomi alanında iki diploması olan fenomen, bakanla ilişkisinin kanıtı olarak İtalya Parlamentosu’nun çekim yapmanın yasak olduğu kısmı Palazzo Montecitorio’dan görüntülerini de paylaştı.

Gözlükte gizli kamera varmış

Çekim peşindeymiş

Boccia’nın bu çekimleri, gizli kamerası ve mikrofonu bulunan Ray-Ban Stories güneş gözlüğünü kullanarak gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Bakanın kendisinden ayrılması üzerine özel konuşmalarını da yayınlayan, birlikte yaptıkları seyahatlerde bakanın masraflarını devletten karşıladığını, kendisine gizli bilgiler verdiğini iddia eden Boccia yalanlansa da “ajan” gibi belge topladığını gösterdi.