Dünya Eşini pitonun midesinde buldu! Çaresizce ararken, korkunç manzarayı gördü

Eşini pitonun midesinde buldu! Çaresizce ararken, korkunç manzarayı gördü

03.07.2024 - 16:58 | Son Güncellenme:

Endonezyalı bir kadın, dokuz metrelik dev piton tarafından korkunç şekilde öldürüldü. Kocası, eşini bulduğunda, zavallı kadının bacakları yılanın ağzından dışarı çıkıyordu...

Eşini pitonun midesinde buldu Çaresizce ararken, korkunç manzarayı gördü

Güney Asya ülkesi Endonezya tüyler ürperten bir olaya sahne oldu. Ülkenin Güney Sulawesi eyaletinde dokuz metre uzunluğunda dev bir piton yılanı, ormandan geçen bir kadını yuttu.

Haberin Devamı

VÜCUDUNA DOLANIP YUTMAYA BAŞLADI

Eşini pitonun midesinde buldu Çaresizce ararken, korkunç manzarayı gördü

30 yaşındaki kurban Siriati, Endonezya ormanlarında tek başına yürürken vahşi piton ona saldırdı. Bildirildiğine göre, beş çocuk annesi kadının vücudunun etrafına dolandı ve onu yutmaya başlamadan önce ezerek öldürdü. Siriati, pazara gitmek üzere kardeşiyle buluşmaya gidiyordu.

KOCASI TÜYLER ÜRPERTEN HALDE BULDU 

Kocası, Siriati'nin kardeşi arayıp onun gelmediğini söylediğinde endişelendi. Daha sonra onun izlediği aynı rotayı yürüdü ve trajik şekilde sandaletlerinin çimenlerin üzerinde olduğunu fark etti, ardından tüyler ürperten manzarayla karşılaştı. Eşi, vahşi yılan tarafından yeniliyordu. Kocası onu gördüğü sırada,  zavallı kadının bacakları yılanın ağzından dışarı çıkmış haldeydi.

Yaşanan trajedi sonrası yerel halk alarma geçti ve Siriati'nin cesedi yılanın içinden çıkarılıp eve götürüldü. Ertesi sabah Siteba köyünde defnedildi. Idul adındaki bir yetkili, zavallı kadının bacağında bir ısırık izinin olduğunu belirterek, "Bu, sanıyoruz ki bir yılan ısırığı. Yılan ısırdıktan sonra kendisini mağdurun etrafına sarmış ve ardından onu tamamen felç etmiş olmalı" dedi.

Haberin Devamı

Köyün Iyang isimli yetkilisi, yılanın kadını yerel saatle 07.30 sıralarında öldürdüğünün tahmin edildiğini aktardı ve sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Çocuğuna ilaç almak istemişti. En küçük oğlu üç yaşında. Erkek kardeşini ziyaret ediyordu ve önce ormandan geçmesi gerekiyordu. Kardeşi uzun süre boyunca onu bekledi ancak o gelmedi. Erkek kardeşi kadının eşini aradı.