DünyaÇöp konteynerinde kan donduran son!

Çöp konteynerinde kan donduran son!

22.10.2024 - 12:54 | Son Güncellenme:

Ünlü tatil adası Mayorka'da gece sarhoş olduğu düşünülen genç kadın çöp bidonuna düştü, polisin bir çöplükte bulduğu insan kalıntıları ve telefon izlerini takibi sonucu korkunç senaryo ortaya çıktı.

Çöp konteynerinde kan donduran son

İspanya'nın Mayorka adasında arkadaşlarıyla bir partiye katılan 24 yaşındaki üniversite öğrencisi, polise göre bir çöp kamyonu tarafından ezildi ve ardından yakıldı. Ünlü tatil cennetinin Palma sahilinde arkadaşlarıyla dışarı çıktıktan sonra kaybolan üniversite öğrencisi Agostina Rubini Medina'dan iki haftadır haber alınamıyordu.

Haberin Devamı

İspanya Ulusal Polisi, genç kadının kaybolmasıyla ilgili bir teori geliştirdi. Polisin teorisine göre o sırada sarhoş olduğu varsayılan öğrenci "muhtemelen telefonunu ararken bayıldı ve çöplerle birlikte bir çöp kamyonuna alındı, kamyonun çöp sıkıştırıcısında ezildikten sonra çöplerin götürüldüğü yakma tesisinde yakıldı."

GÖRGÜ TANIĞI: CİPS ALACAKTI

Üniversite öğrencisinin evine giden yol üzerindeki bir otobüs durağının yakınındaki bir dükkanda çalışan bir kişi, görünüşte sarhoş olan kızın gece yarısına doğru bir paket cips almak için durduğunu söyledi.

Kısa bir süre sonra otobüs durağına giden tanık, polise Medina’nın çantası ve bluzunun büyük bir çöp kutusunun yanında düzgün bir şekilde yerleştirilmiş olduğunu gördüğünü de ekledi.

Haberin Devamı

TELEFON VERİLERİ İNCELENDİ

Takip verileri, Medina’nın telefonunun yaklaşık yarım saat boyunca o noktada sabitlendiğini, ardından yakma tesisine doğru hareket ettiğini ve orada da kapandığını gösterdi. Bu zaman çizelgesi, polisin incelemelerine göre çöp kamyonunun seyahat kayıtlarıyla da uyuşuyor.

İNSAN KALINTILARI BULUNDU

The Sun’ın haberine göre, polis daha sonra yakma tesisinin küllerinin arasında insan iskelet kalıntıları buldu ve bunların Medina’ya ait olup olmadığını incelenmeye başladı.

Polis departmanından Müfettiş Ángel Ruiz, gazetecilere "Ana hipotezimiz, bir şey almak için konteynere girdiği ve orada kendini kötü hissederek bayıldığı ve ardından büyük bir talihsizlik yaşadığı yönünde" dedi.