DünyaBoşanmasını anlattı hayranlarını ağlattı

Boşanmasını anlattı hayranlarını ağlattı

16.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Adele’in 5 yıl sonra çıkan “Easy On Me” adlı şarkısının klibi 12 saatte 21 milyondan fazla izlendi. Adele’in boşandıktan sonra yaşadığı acıyı anlattığı şarkı hayranlarını gözyaşına boğdu

Boşanmasını anlattı hayranlarını ağlattı

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele’in (33) gelecek ay çıkması planlanan “30” albümünden önce, 5 yıl aradan sonra hazırladığı ilk yeni şarkısı “Easy On Me” dün yayımlandı. Adele şarkının, eşi Simon Konecki’den boşanmasının verdiği acıyı yansıttığını belirtirken, “Easy On Me”, Youtube’da ilk 12 saat içinde 21 milyondan fazla izlendi. İngiltere ve ABD’deki iTunes listelerinde bir numara olan şarkının klibi, kısa sürede YouTube’un en popüler klibi oldu. Şarkı yayınlandıktan birkaç saat sonra ABD’de Apple Music’te en çok çalınan dördüncü şarkı konumuna geldi.

Haberin Devamı

‘İçimdeki sızı’

Adele’in üstünde “satılık” yazan bir evden ayrılmasıyla başlayan klip, aşktaki hayal kırıklığını anlatan temasıyla şarkıcının hayranlarını ağlattı. Şarkıcı bir röportajında da 9 yaşındaki oğluna neden boşandığını yeni albümünde anlattığını açıkladı. Adele, “Bu albümle ona, 20’li ya da 30’lu yaşlarına geldiğinde,  neden kendi mutluluğum uğruna onun tüm hayatını gönüllü olarak ters yüz ettiğimi açıklamak istedim” dedi. Şimdi spor menajeri Rich Paul ile aşk yaşayan çok ödüllü pop star, “Boşanma içimde iyileşip iyileşmeyeceğini bilmediğim derin bir yara” dedi. Adele ile ABD’li yatırım direktörü Simon Konecki 2019’da ayrıldı.

Beş yıllık evlilikten geriye kalan...

Adele, “Easy On Me” adlı şarkısının bir bölümünde şöyle diyor: “ İkimiz de kendi yolumuzda öylece saplanıp kalmışken / Bir şeylerin değişme ihtimali yok / Ne kadar denediğimi inkâr edemezsin / Sizi öncelemek için değiştim / Ama artık vazgeçtim.” Öte yandan şarkıcının hayranları, yeni videoyu izledikten sonra “Adele tam bir hikâye anlatıcısı” yorumunu yaptı.