Cumartesi Podyumlara fosfor bombası

Podyumlara fosfor bombası

15.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Sonbahar modası, eğlenceli ve iddialı neon renklerle karşımızda. Etrafına neşe ve enerji saçmak isteyenler, fosforlara bürünmeye hazır olsun.

Podyumlara fosfor bombası

Moda dünyası, pastel renkler arasında geçen yaz sezonunun ardından sonbahara iddialı bir geçiş yapıyor ve neon renkleri ön plana çıkarıyor. Prada, Prabal Grung, Moschino, Marni, Balmain gibi pek çok markanın 2018-19 Sonbahar/Kış koleksiyonlarında karşımıza çıkan bu trend; pembe, mavi, yeşil ve sarının en fosforlu tonlarını bir araya getirirken sonbaharın kasvetini alıp götürmeye kararlı. “Electric Dreams”, “Altered Carbon” gibi dizilerin böylesine sevildiği bir dönemde, bilim kurgu setlerinden çıkmış görünen tonların da sevileceğine şüphe yok.

Haberin Devamı

Podyumlara fosfor bombası

Ünlülerin gözdesi

Podyumda görüldüğü andan itibaren ünlü yıldızların da gardırobuna giren neon renkler, özellikle Kim Kardashian ve Blake Lively’nin favorisi. Blake Lively, yeşil Versace takımıyla zarif bir stil yakalarken, Kardashian hem neon hem de latex‘i aynı anda giyerek cesaretinden ödün vermediğini kanıtladı.

- Floresan renkleri yetişkin bir tavırla giymek zor değil. Onları siyah, beyaz gibi ağırbaşlı renklerle bir araya getirerek çocuksuluktan uzaklaştırabilirsiniz.

- Deri, PVC, tül ve su geçirmeyen yağmurluk kumaşlar, neon renkleri en iyi şekilde ortaya çıkan materyaller.

- Eğer yeşil, sarı ve maviyi bir arada giymek istiyorsanız, uyum kaygısı yaşamadan hepsini bir arada kullanmaktan çekinmeyin. Unutmayın, eğlence bu parlak renklerin özünde var!

Haberin Devamı

- Eğer tepeden tırnağa parlak renklere bürünme fikri size ‘fazla’ geliyorsa, tek bir parçayla sezona yumuşak geçiş yapabilirsiniz. Özellikle çanta ve ayakkabı gibi aksesuarlarda pek çok seçenek bulmak mümkün.

Podyumlara fosfor bombası