BulmacalarHareket Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Hareket Yanıtları

Hareket Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada Hareket Yanıtları

11.11.2021 - 13:56 | Son Güncellenme:

Bulmacalar ülkemizde çok sık sevilmekte ve birçok sorunun cevabı sıklıkla araştırılmaktadır. Hareket kelimesine cevap olarak yazılması gereken kelimeler de buna bağlı olarak araştırılmaktadır. Hareket kelimesinin cevabı birden fazla olduğu için cevap harf boşluğuna göre değişmektedir. Peki hareket bulmaca cevabı nedir? Harf harf bulmacada hareket yanıtlarını sizlere derledik.

Hareket Bulmaca Cevabı Nedir Harf Harf Bulmacada Hareket Yanıtları

Kare ve çengel bulmacada pek çok kelimenin cevabı eş anlamlı kelimeleri olmaktadır. Fakat hareket kelimesinin cevabı fazla olduğu için bulmacada çıkan harfler ve harf sayısına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

 4 Harfli Hareket Bulmaca Cevabı

 Hareket kelimesi ile karşılaşan bulmaca severler pek çok kelime yazabilmektedir. Eğer boşluk sayısı 4 harf ise buraya cevap olarak vakş, hebs ve habl kelimeleri yazılabilir.

 5 Harfli Hareket Bulmaca Cevabı

 Hareket kelimesi bulmacada cevabı 5 harfli de olabilmektedir. Bu nedenle 5 harfli hareket kelimesinin cevabı hırak olabilmektedir.

 6 Harfli Hareket Bulmaca Cevabı

 Kare ve çengel bulmacada çıkan hareket kelimesinin cevapları yazılırken harf sayısına dikkat edilmesi gerekir. Harf sayısı ile birlikte bulmacada çıkan harflerin ne olduğu da çok önemlidir. Fakat kelimenin cevabı 6 harfli ise yazılması gereken cevap kedeme kelimesidir. 

 7 Harfli Hareket Bulmaca Cevabı

 Hareket kelimesinin son olarak 7 harfli cevabı da olabilir. Fakat 7 harfli cevabı üç adettir. Bu nedenle bulmacada çıkan harflere de dikkat etmek gerekmektedir. Bulmacada hareket kelimesinin 7 harfli cevapları devinim, kinetik ve aksiyon olarak uygun olan yazılabilir.