Cadde'Zübük' filmi yeniden çekilecek

'Zübük' filmi yeniden çekilecek

13.07.2017 - 13:16 | Son Güncellenme:

Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı, Kartal Tibet'in yönetmenliğini, Atıf Yılmaz'ın senaristliğini yaptığı 'Zübük' filmi, yeniden beyazperdeye gelmeye hazırlanıyor.

Zübük filmi yeniden çekilecek

1980 yılında çekilen ve Yeşilçam’ın klasiklerinden birisi olan 'Zübük' filmi tekrar çekilecek. Filmin yeni versiyonunu Ezel Akay yönetecek, senaryosunu Haldun Çubukçu yazacak. Filmin ana karakteri 'İbrahim Zübükzade’yi ise Levent Üzümcü canlandıracak.

Haberin Devamı

ÇEKİMLER YAZ SONU BAŞLIYOR

Medyatava’ya açıklama yapan Ezel Akay, "Aslında filmi geçen yaz çekecektik. Ancak 15 Temmuz nedeniyle ertelemiştik. Filmin her şeyi hazır, bütçesinin çalışmaları bittikten sonra bu yaz sonu gibi çekmeye başlarız" dedi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Üzümcü ise “Zübük ile ilgili çok soru geliyor, anlatayım. Geçen sene yapacaktık darbe girişimi sonrası rafa kalkmıştı. Şimdi tekrar yapılma ihtimali var” ifadelerini kullandı.

KEŞFETYENİ
Uzun zaman sonra ilk! Burcu Biricik kızının yüzünü gösterdi
Uzun zaman sonra ilk! Burcu Biricik kızının yüzünü gösterdi

Cadde | 05.04.2025 - 14:51

Fotoğraf sanatçısı Emre Yetkin'le 2016 yılında nikâh masasına oturan Burcu Biricik, geçtiğimiz temmuz ayında kızı Luna'yı kucağına almıştı. Kızının yüzünü göstermeyen Burcu Biricik objektiflere yakalandı.

Yazarlar