CaddeYenilenen 'Kelime Oyunu', 16 Eylül Pazartesi başlıyor! Yarışmacı sayısı 5’e çıktı

Yenilenen 'Kelime Oyunu', 16 Eylül Pazartesi başlıyor! Yarışmacı sayısı 5’e çıktı

13.09.2024 - 17:42 | Son Güncellenme:

Kendine Türk televizyonlarında özel bir yer edinen yarışma programı 'Kelime Oyunu', 16 Eylül'den itibaren hafta içi her gün teve2’de olacak. İbrahim Selim’in sunumuyla yeni sezona 'merhaba' diyecek olan sevilen yarışma, yeniliklerle ekrana gelecek. İbrahim Selim, rekabeti kuvvetlendirmek için yarışmacı sayısını 5’e çıkarttıklarını açıkladı.

İbrahim Selim, yeni sezon heyecanını paylaşırken, Kelime Oyunu'nun yıllardır seyircisinin ilgisini en üst seviyede tutan bir yarışma olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

EKRAN BAŞINDAKİLER DE YARIŞIYOR

Sıra dışı sunumuyla dikkat çeken Selim, “Kendinizi bir anda kelime hatırlamaya çalışırken bulduğunuz çok eğlenceli bir yarışma. Butonun karşısında oturan yarışmacı diğer yarışmacılarla yarışırken ekran başında izleyenler de butonun başındaki ile yarışıyor" şeklinde konuştu.

Yenilenen Kelime Oyunu, 16 Eylül Pazartesi başlıyor Yarışmacı sayısı 5’e çıktı

HEM EĞLENCE HEM HIRS

İbrahim Selim, “Hem izleyenlerle hem de yarışanlarla bağ kurabildiğimiz, dilimize hakimiyetimizi de geliştirebildiğimiz çok eğlenceli anlarla yarışma hırsını sonuna kadar birlikte yaşadığımız bir yarışma” derken, yeni sezonun yeniliklerinden de bahsetti.

"HEYECANI KAÇMASIN"

Bu sezon günlük yarışmacı sayısını 5’e çıkarttıklarını anlatan başarılı sunucu, “Rekabeti kuvvetlendirmek için bunu yaptık. Çekimlere de başladık, yine oldukça heyecanlı ve eğlenceli bir sezon olacağının emareleri görünüyor. Sezon içinde geçen sezon gibi çeşitli sürpriz bölümlerin de olacağının müjdesini verebilirim, daha da bir şey söylemeyeyim de heyecanı kaçmasın. Hafta içi her akşam teve2 ekranlarına muhakkak bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yenilenen Kelime Oyunu, 16 Eylül Pazartesi başlıyor Yarışmacı sayısı 5’e çıktı

Haberin Devamı

Kelime Oyunu yarışması, 16 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 19.30’da teve2’de olacak.