Cadde'Yaşça genç erkeklerden hoşlanıyorum' demişti! İrem Derici: DM kutum nüfus kağıdı dolu

'Yaşça genç erkeklerden hoşlanıyorum' demişti! İrem Derici: DM kutum nüfus kağıdı dolu

02.09.2024 - 07:05 | Son Güncellenme:

Popüler şarkıcı İrem Derici, Kıbrıs'ta bulunan bir otelde 30 Ağustos Zafer Bayramı için sahne aldı. Ünlü güzel, geçtiğimiz haftalarda yaptığı 'Yaşça genç erkeklerden hoşlanıyorum' açıklamasından sonra DM kutusuna gelen mesajlardan bahsetti.

Yaşça genç erkeklerden hoşlanıyorum demişti İrem Derici: DM kutum nüfus kağıdı dolu

İrem Derici, Kıbrıs'ta bulunan bir otelde sahne aldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı için şarkıcı, "Her sene aynı coşkuyla ve gururla kutlayacağız. Dün Antalya'da sahnedeydim. Uykusuzum. Yolları aşıp geldik, ölüm yeter" dedi.

Haberin Devamı

Yeni saçı Marilyn Monroe'ya benzetilen Derici, "Kaynakları çıkardım. Kısa kullanacağım. Güzel tepkiler alıyorum" diye konuştu. Yolda araçlarının lastiğinin patlamasına şarkıcı, "Nazara mı geliyorsunuz?" sorusuna, "Nazar olur. Hepimiz sapasağlamız. Sivrisinekler menajerime musallat oldu" yanıtını verdi.

"İLK GİTTİĞİM KONSER TEOMAN'DI"

Yoğun konser programı olan Derici, "Dinlenemiyorum. Boş günlerimde gezip, eğleniyorum. 37 yaşındayım, herhalde 50'ye kadar rockstar hayatı gider. Bir Teoman bir ben" ifadelerini kullandı. Şarkıcı, "Teoman ve sizin açıklamalar gündem oluyor" sözlerine, "Onunkiler çok bomba. Durup durup patlatıyor. İlk gittiğim konser Teoman'dı" karşılığını verdi.

Yaşça genç erkeklerden hoşlanıyorum demişti İrem Derici: DM kutum nüfus kağıdı dolu

 "BİRAZ DİNLENME DÖNEMİNDEYİM"

Haberin Devamı

Merve Boluğur'un, "Erkeklerin yüzde 99'u şerefsiz çıkıyor" sözlerine Erkekleri Koruma Derneği'nin dava açacağı haberine Derici, "Öyle bi dernek mi var? Bana adresini verin, gireyim. Kız haklı, demek bir şey üzmüş onu. Merve ne dese yeridir. Kendi kafasında yaşıyor" açıklamasını yaptı.

"SÜRPRİZLERLE DOLU İNSANIM"

"Kendimden yaşça genç olan erkeklerden hoşlanıyorum" sözlerine şarkıcı, "DM kutumda nüfus kağıdı dolu... Genç ve yaşlı artık bakmıyoruz. Biraz dinlenme dönemindeyim. Zaten vakit kalmıyor. Şu an yok Bugün yok derim yarın biriyle çıkarım. Sürprizlere dolu insanım" şeklinde konuştu.

Yaşça genç erkeklerden hoşlanıyorum demişti İrem Derici: DM kutum nüfus kağıdı dolu

"HER ŞEYİME AŞIĞIM"

Derici, "Kendinizde en sevmediğiniz özellik ne?" sorusuna ise, "Her şeyime aşığım. Bayılıyorum. Mükemmelim. 1.67 boyum var, türlü türlü huyum var" diye cevap verdi.

Eski sevgilisi Atakan Işıktutan'ın kendisini dinlemeye gelip, Instagram'dan takipleşmelerine şarkıcı, "Barışmadık. Orada, 'Keşke hiç gitmeseydin' diyorum. Onu alıp, 'Keşke hayatımdan hiç gitmeseydin'e çevirdiler. Adam ben sahneye çıkıyorum diye mekanı terk etmiş. Geldi o da beni dinleyip, eğlendi" dedi.

Yaşça genç erkeklerden hoşlanıyorum demişti İrem Derici: DM kutum nüfus kağıdı dolu