Cadde'Yalan' dizisinde Melike'yi yıkan gelişme! Berrin'in tuzağı işe yaradı

'Yalan' dizisinde Melike'yi yıkan gelişme! Berrin'in tuzağı işe yaradı

03.09.2024 - 00:08 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi 'Yalan' 13. bölümüyle ekranlara geldi. Bu bölümde; Kendini yalnız hissetmeye başlayan Duru, Melike'yle daha çok yakınlaşmaya başladı. Haluk, Kerim'in onu şikayet ettiğini öğrenince iş yerine zarar verdi. Kadir abisinin cinayetiyle ilgili ifadeye çağrıldı. Melike tam kendi düzenini kurduğunu düşünürken dünyalar başına yıkıldı. İş yeri olarak da kullanacağı evine gelen hacizle ekipler dikiş makinesini götürdü. İşte detaylar...

Yıllardır duyduğu yalanların öfkesiyle Cengiz ve Hülya'ya zarar veren Haluk, Hazal'a da gözdağı verdi. Canını zor kurtaran Cengiz, Hazal'dan para bulmasını istedi. Seher, Zehra'yla konuşarak Mardin'e gitmek istemediğini tekrar söyledi. Hazal da, Zehra'nın yanına gelerek Cengiz'in dükkan açmak istediğini para lazım olduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Melike, savcı Yaman'ın ulaştığı delili Kadir'le paylaştı. Kadir, savcının dosyayla özel olarak ilgilenmesini kıskandı. Cengiz, Hazal'ın şirketten aldığı paraları görünce sevinçten göklere uçtu. Duru, Melike'yle konuşmak için yanına geldi. Hülya evi terk etmeye hazırlanan Hazal'ı görünce çok üzüldü. Duru, Melike'nin yanından ayrıldığında Tuna'yla karşılaştı. İkili beraber sergiye giderken Tuna kapıda gördüğü afiş sonrası içeri girmek istemedi.

'YALAN' SON BÖLÜM

HALUK, BERRİN'İ EVE HAPSETMEYE ÇALIŞIYOR

Eline hediye ile birlikte Melike'nin yanına gelen Duru, Melike ile Hazal'ın aile saadetini görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Eve geldiğinde Berrin'in ağladığını görünce merakla ne olduğunu sordu. Haluk doktorla yaptığı görüşme sonrası Berrin'in hastaneye yatırılması gerektiğini ancak kendisinin buna karşı olup hemşire ile birlikte evde tedavi olmasını kabul ettirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

DURU İLE TUNA'DAN İLK DATE / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melikeyi yıkan gelişme Berrinin tuzağı işe yaradı

HALUK, KERİM'İN ONU ŞİKAYET ETTİĞİNİ ÖĞRENDİ

Kerim, Melike'ye ev hediyesi olarak dükkanda kullandığı dikiş makinesinin benzerini hediye etti. Hazal da, Kerim'i kahvaltıya davet etti. Tuna da elinde hediyeyle eve geldi. Haluk, Kerim'in onu emniyete şikayet ettiğini öğrendi.

CENGİZ, TEHDİTLE HAZAL'A HIRSIZLIK YAPTIRDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melikeyi yıkan gelişme Berrinin tuzağı işe yaradı

Duru, Melike'nin yanına gelerek Berrin'in hasta olduğunu söyledi. Melike de, Duru'nun üzgün hallerini görünce Berrin'in durumunu merak ederek birlikte eve ziyarete gitti. Berrin, Melike'yi görünce Haluk'la beraber iş yaptığını düşünerek siniri ondan çıkardı. Duru'nun da Melike'ye yakınlaştığını fark eden Berrin, Hülya'yı arayarak Melike'ye kurdukları tuzağı devreye sokmak için talimat verdi. Cengiz, Kadir ile Melike'nin bahçede sohbet ederken çektiği fotoğrafları para karşılığında Seher'e gösterdi.

KERİM-HALUK SAVAŞINDA KAZANAN KİM OLACAK? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melikeyi yıkan gelişme Berrinin tuzağı işe yaradı

SEHER AZ KALSIN MELİKE'Yİ VURUYORDU

Öfkesine yenik Seher sinirle evden çıkarak Melike'nin kapısına geldi. İkili konuşurken Seher bir anda silahı Melike'ye doğrulttu. Melike de hamle yapınca ikili arasında münakaşa yaşandı. Seher yere düşen silahı alıp tekrar hamle yapınca araya savcı Yaman girerek Melike'yi korudu. Kadir de, misafirliğe geldiğinde Yaman'la Melike'yi yan yana görünce ne olduğunu sordu.

Haberin Devamı

YAMAN'DAN MELİKE'YE HUKUK DERSLERİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yaman olanı söyleyince Kadir evden ayrılıp Seher'i bulmaya gitti. Seher'i herkesin içinde dışarıya atmak için uğraşırken Zehra, araya girdi ve Seher'in eve götürülmesini istedi. Sonrasında Zehra oğlu Kadir'e dönerek, "Sen ona aşıksın. Aklın çıktı ona bir şey olacak diye. O yüzden kendini silahın önüne attın. Sen ona aşıksın." dedi.

KIZLARIN EV TELAŞI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melikeyi yıkan gelişme Berrinin tuzağı işe yaradı

'SUSTUR O ZAMAN KADİR'

Kadir'i öfkeli ve üzgün haliyle nerede bulacağını bilen Melike yanına geldi. Kadir gözyaşları içinde artık herkesin kalbinden geçeni gördüğünü söyledi. Melike de, 'Sustur o zaman Kadir' dedi. İkili konuştuktan sonra Melike ayrıldı.

YAMAN, SAVCI MELİKE'NİN HAYATINI KURTARDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melikeyi yıkan gelişme Berrinin tuzağı işe yaradı

MELİKE'YE HACİZ GELDİ

Haberin Devamı

Tanık olarak ifade vermeyi kabul eden Sevda, savcı Yaman'ı çağırarak "Kenan'ın öldüğü gün biz birlikteyken Kadir geldi Kenan'ın kardeşi, ben uzaktaydım ama çok fena kavga ediyorlardı." dedi.

"ABİNİN ÖLÜMÜYLE NE ALAKAN VAR?" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melikeyi yıkan gelişme Berrinin tuzağı işe yaradı

Melike atölyenin açılışı için özel bir davet verdi. Kadir boşanmak için mahkemeye gidecekken polisler evin önüne gelip Emniyet'e çağrıldığını ifade etti. Melike'nin evine gelen ekipler de eve borçlarıyla ilgili tebligat gönderildiğini ve haciz işlemlerinin yapılacağını ifade etti. Duru ile Hazal destek olmaya çalışırken Melike gözyaşları içinde 'Artık yoruldum. Çare bulmaktan, mücadele etmekten yoruldum' dedi. Beril arabayla evin önüne gelip kendi kendine 'Kızımı benden alamayacaksın Melike, ne sen ne de Haluk bunu başaramayacaksınız' dedikten sonra yoluna devam etti.

MELİKE'YE HACİZ ŞOKU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN