Cadde'Yalan' dizisinde Kenan Karaca cinayeti çözülüyor! Cengiz gözaltında

'Yalan' dizisinde Kenan Karaca cinayeti çözülüyor! Cengiz gözaltında

21.09.2024 - 23:56 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi 'Yalan' 16. bölümüyle ekranlara geldi. İşte detaylar...

Yalan dizisinde Kenan Karaca cinayeti çözülüyor Cengiz gözaltında

Yalan dizisinin bu bölümünde; Duru, Melike'yi suçlamaya devam ederken ağır ithamlarda bulundu. Tuna ile Kerim, Duru için kavga ettiler. Savcı Yaman, Kenan Karaca cinayetiyle ilgili çok önemli bilgiye ulaştı. Cengiz cinayetle ilgili gözaltına alındı. Duygu dolu diziden öne çıkanlar şu şekilde:

Haberin Devamı

Yalan dizisinde Kenan Karaca cinayeti çözülüyor Cengiz gözaltında

 AĞIR SÖZLER

Duru'yu almak için Berrin ve Melike, Yusuf'un evine birlikte gitti. Berrin'le sarılarak üzüntüsünü paylaşan Duru, Melike'yi görünce sinir krizi geçirdi. Annesine sitem eden Duru, Melike'ye katil dedikten sonra yanlarından uzaklaştı.

Yalan dizisinde Kenan Karaca cinayeti çözülüyor Cengiz gözaltında

HERKESİN DURU İÇİN SEFERBER OLMASI HAZAL'I ÇILDIRTTI

Melike eve geldiğinde bir darbe de Hazal'dan yedi. Melike'ye tavırlı bir şekilde yaklaşan Hazal, "Bulundu mu prenses?" diye sordu. Melike bulunduğunu söyleyince Hazal, "Yatağını altına mı saklanmış? Herkes onu bulsun mu istemiş? Valla helal olsun." dedi. Melike gözyaşları içinde "Sokaklarda perişan olmuş, Allah'tan Berrin'in arkadaşı Yusuf Kaleli bulmuş, eve götürmüş" derken Hazal, "O zaman Kerim de abi kontenjanından yarı kahraman sayılır. Güzel çok mutlu bir aile olacaklar." şeklinde konuşunca Melike sözlerinin nedenini anlayamadığını söyledi. Hazal, "Ne konuşuyorsam seni düşündüğüm için söylüyorum. Seni gördüğünde sana neler söyledi. Onlar seni katil bellemişken, sen koşa koşa onun yanına gidiyorsun" deyince Melike sesini yükseltti. Hazal da annesine sitem ettikten sonra eve geçti.

Haberin Devamı

Yalan dizisinde Kenan Karaca cinayeti çözülüyor Cengiz gözaltında

DURU İÇİN KAVGA ETTİLER

Tuna ile Duru yan yana geldiklerinde Tuna düşüncesiz hareketlerinden ötürü Duru'ya biraz söylendi. Duru, "Sana bütün bunlar oyun gibi mi geliyor? Ben oyun oynuyorum değil mi? Çünkü zengin ve şımarık kızların tek derdi bu olur. Ben senin için neler düşünmüşüm ya, kendi kendime beklentiye girmişim senin için ama senin daha aile kavramın bile yok. Sen benim acımla ilgili hiçbir şey anlayamazsın. Baban yok, annen de Melike gibi mahkum işte." sözleriyle Tuna'nın üstüne daha çok gitti. Tuna çok ağır konuştuğunu ifade ederken Kerim sebepsiz yere yanlarından belirerek elini indirmesini söyledi. İkili arasında çıkan tartışma sonrası Tuna, Kerim'e vurdu. Araya Duru girince Tuna oradan uzaklaştı.

Yalan dizisinde Kenan Karaca cinayeti çözülüyor Cengiz gözaltında

'BEN SENİN KIZIN OLSAYDIM SENİ ASLA AFFETMEZDİM'

Duru hoşlanmaya başladığı Tuna'yı kırdığı için pişman oldu. Tuna'nın yanına gelerek ondan özür diledi. Tuna da, Melike'yle konuşması halinde affedeceğini söyledi. Duru ile Melike yan yana geldiklerinde Duru yine sakin kalamayarak Melike'ye çok ağır sözler söyledi. Duru, "Sen eşini öldürmüş, kızının babasını öldürmüş insansın ne olursa olsun senin elindeki kanı görüyorum. Ben senin kızın olsaydım seni asla affetmezdim" dedi. Melike bu sözleri duyunca olduğu yere gözyaşları içinde çöktü. Melike'ye Tuna ile Hazal destek oldu.

Haberin Devamı

Yalan dizisinde Kenan Karaca cinayeti çözülüyor Cengiz gözaltında

CENGİZ GÖZALTINDA

Savcı Yaman, Kenan'ın zamanında kumar oynadığı kahvehanenin sahibi Nejdet'le görüşmeden önce Melike'yi aratarak buluşacakları saati söyledi. Bunları duyan Hülya ne yapacağını bilemeyince Melike'nin çorbasına alerjisi olduğu fıstığı koyarak engel olmak istedi. Melike, çorbayı yiyince kendini kaybetti. O sırada eve gelen Kadir, yerde hareketsiz yatan Melike'yi kaldırarak hastaneye yetiştirdi. Yaman'a ifade veren Nejdet, Kenan ve Cengiz'in yıllar önce yaşadığı tartışmayı anlattı. Yaman hemen Melike'yi ayarak belki de katile ulaştıklarını söyledi. Hasta yatağından kalkan Melike her şeyi öğrendikten sonra Cengiz ve Hülya'yla yüzleşti. Cengiz, Kenan'ın cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.