Cadde'Yalan' dizisinde Haluk gerçeğin peşinde! Berrin'i otel odasına kapattı

'Yalan' dizisinde Haluk gerçeğin peşinde! Berrin'i otel odasına kapattı

20.08.2024 - 00:05 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi 'Yalan' 11. bölümüyle ekranlara geldi. Bu bölümde; Haluk zorla Melike'yi DNA testi yapmaya ikna etti. Kadir, Seher'den ayrılmakta kararlı olduğunu Zehra'ya tekrardan söyledi. Haluk, Berrin'in otel odasına kapattı. İşte detaylar...

Haluk zorla Melike'yi DNA testi yapmaya ikna etti. Hazal, Kerim'in Duru'ya olan sevgisinden ötürü nişan attıktan sonra bir de Melike'nin Duru'nun yanına gittiğini öğrenince sinirden küplere bindi. Kadir eşinden ayrılmak istersen annesi yine engel oldu.

Haberin Devamı

SAVCI YAMAN DOSYAYA EL ATTI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kadir artık dayanamadığını söyleyerek Zehra'dan eşinin Mardin'deki ailesiyle görüşerek evliliğini bitirmesini istedi.Melike, adliyeye davasına bakan hakimden giderek dosyanın yeniden açılmasını talep etti.

'YALAN' SON BÖLÜM

HAZAL'A ARABA ÇARPIYOR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beklediği karşılığı göremeyen Melike adliyenin ortasında feryat ederek suçsuzluğunu ispatlamak istediğini söyledi. Kimse Melike'ye kulak asmazken Cumhuriyet Savcısı Yaman Arıkan, Melike'nin derdini dinledi. Savcı, Melike'nin dosyasıyla kendisi ilgilenecek.

HALUK, BERRİN'İ HAPSETTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Haluk gerçeğin peşinde Berrini otel odasına kapattı

BERRİN'İ ODAYA KAPATTI

Kadir, eşiyle ayrılacağını Melike'ye söyledi. Melike bu konuların onu ilgilendirmediğini ifade etti. Kadir, tek başına Aksoy'larla mücadele edemeyeceğini söyleyince Melike, Haluk'un DNA testi yaptırdığını artık herkesin gerçeği öğreneceğini açıkladı. Hülya evi satma kararını açıklayınca Cengiz şok oldu. Haluk, Berrin'i otel odasına kapatarak Duru'yla ilgili gerçeği söyleyene kadar da çıkartmayacağını ifade etti.

Haberin Devamı

KADİR'LE MELİKE'YE BİR DÜŞMAN DAHA GELİYOR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Haluk gerçeğin peşinde Berrini otel odasına kapattı

KADİR SİNİRLE EVDEN ÇIKTI

Seher'in annesi Fatma, Kadir'i arayarak çocukları olacağı için tebrik etti. Kadir sinirle eve gelerek Seher'e ailesine yalan söylediği için kızdı. Kadir annesi de eğer Seher evden gitmezse bir daha gelmeyeceğini söyledi. Zehra da artık dayanamayarak Seher'den eşyalarını toplayıp Mardin'e gitmesini istedi.

MELİKE'NİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Haluk gerçeğin peşinde Berrini otel odasına kapattı

DURU, DNA TESTİNİN PEŞİNDE

Berrin kapısının önünde duran korumalarına para teklif etti. Korumalar Haluk kararını değiştirmeden hiçbir şekilde dışarı çıkmasına izin verilmeyeceğini belirtti. Melike kahvaltıda eniştesi ve ablasına davasının tekrardan görülmesi için başvuruda bulunacağını söyledi. Hülya ile Cengiz neye uğradığını şaşırdı. Duru babasının DNA testi yaptırdığı yere gelse de ilgilenen birim dosyaya gizli işareti koyulduğu için Duru'ya bilgi vermedi.

DURU, DNA TESTİNE ULAŞIYOR / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

Yalan dizisinde Haluk gerçeğin peşinde Berrini otel odasına kapattı

MELİKE KAÇIRILDI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

EMİN FENALAŞTI

Hazal, Kerim'in gizlice eriştiği belgeleri Emin'e gönderdi. Emin belgeleri gördükten sonra Hazal ve Kerim'in yanında fenalaştı. Duru, Melike'yi arayarak görüşmek istedi. Duru artık doğruları öğrenmek istediğini söyledi. Melike, istemeden Duru'ya Hazal diyerek seslendi. İkili bir anda duraksadı sonra ayrıldılar.

HALUK, MELİKE'Yİ DNA TESTİNE GÖTÜRDÜ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Haluk gerçeğin peşinde Berrini otel odasına kapattı

Yazarlar