Cadde 'Yalan' dizisinde Melike sonunda gerçeği öğrendi! Haluk sinir krizi geçirdi

'Yalan' dizisinde Melike sonunda gerçeği öğrendi! Haluk sinir krizi geçirdi

01.07.2024 - 23:57 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan beşinci bölümüyle ekranlara geldi. Bu bölümde; Melike şüphelerinden emin olmak için Kadir'den yardım istedi. Duru da, duyduklarının peşine düştü. Hazal, Haluk'a Berrin'in hayatında birisinin olabileceğini söyledi. Melike, Berrin'i ölen kızının mezarında yakaladı. Hülya ile ilgili gerçeği öğrendi. İşte detaylar...

Melike, şüphesini gidermek için Hülya'nın yanına geldi. Hülya söylediği yalanlarla Melike'nin kafasını karıştırdı. Melike'e söyleyen yalanlara dayanamayan hasta annesi gözyaşları içinde kalarak konuşmaya çalıştı.

Haberin Devamı

Hasta anne kızına gerçekleri anlatmak için çok çabalasa da başaramadı. Melike, Hülya'ya kararlı olduğunu söyledi. Hazal, gözyaşları içinde bir konuşma yaptı. Melike'nin kafası daha çok karıştı.

'YALAN' SON BÖLÜM

HAZAL, KERİM'İ ÖPTÜ

Hülya, Berrin'i görmeye gelince Haluk ne olduğunu anlayamadı. Berrin, Hülya'ya çok kızdı. Hazal evden çıktıktan sonra kimse haber alamadı. Melike, Kadir'den yardım istedi. Hazal bir süre dışarıda takıldıktan sonra sarhoş oldu. Duru'nun isteği üzerine Kerim arayarak buluşmak istedi. Hazal geldiğinde kafa karıştıran şeyler söyledi.

KÖŞEYE SIKIŞAN KERİM, ÇAREYİ DURU'NUN DUDAKLARINDA BULDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melike sonunda gerçeği öğrendi Haluk sinir krizi geçirdi

Hazal'ı aradıklarında Kerim telefonu açtı, Kadir ve Melike'ye mekanın ismini söyledi. İyice sarhoş olan Hazal mekanda insanlar ile dans ederken Kerim araya girerek insanları uzaklaştırdı. Kerim'e 'bir şey söyleyeceğim yaklaş' diyen Hazal bir anda öptü. Kerim neye uğradığını şaşırdı. O anları gören Duru, rahatsızlığı gizleyemedi.

Haberin Devamı

DURU, GERÇEĞİN PEŞİNE DÜŞTÜ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MELİKE İLE KADİR SON ANDA KURTARDI

İstemediği bir şeye maruz kalan Kerim kendini dışarı attı. Hazal da çıkarken Kerim'i görünce Duru'nun onları ne kadar kıskandığını söyledi. Kerim içeri geri dönerek kendini ifade etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Duru da, mekandan ayrılmak için kapıya doğru yönelmişti.

Yalan dizisinde Melike sonunda gerçeği öğrendi Haluk sinir krizi geçirdi

YOLUN SONUNA GELEN BERRİN HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kerim ile Duru dışarı çıktıklarında Hazal'ı göremedi. Kısa süre içinde Melike ile Kadir de gelip Hazal'ın nerede olduğunu sordu. Kerim'in güvenlikten aldığı bilgiyle herkes harekete geçti. Hazal yolda yürürken 4-5 kişi yaklaşıp çantasını ve küpelerini almak istedi. Melike ile Kadir son anda yetişerek hırsızları savuşturdu.

HER ŞEYİ ANLAYAN MELİKE, HÜLYA İLE YÜZLEŞTİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HALUK DUYDUKLARINA İNANAMADI

Duru eve gittiğinde Berrin'e neden ona Melike konusunda eksik söylediğini sordu. Berrin de, Melike'nin saçmaladığını söyleyerek sahte bir rapor gösterdi. Duru sabah olur olmaz raporla beraber Melike'nin yanına bunun son görüşmeleri olacağını belirtti.

Haberin Devamı

MELİKE, TUZAĞA DÜŞTÜ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melike sonunda gerçeği öğrendi Haluk sinir krizi geçirdi

Hülya'nın Melike'ye oyun kurduğunu fark eden Hazal ne olup bittiğini ailesini sıkıştırarak öğrendi. Zehra, torununu birisiyle evlendirerek koruma altına alabileceğini düşündü. Haluk'un yanına gelen Hazal, 'Sanırım Berrin Hanım'ın bir sevgilisi var' dedi. Haluk duyduklarına inanamadı.

HAZAL'DAN ŞOK HAMLE! 'BERRİN'İN SEVGİLİSİ VAR' / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MELİKE, HÜLYA'NIN YAPTIKLARINI ÖĞRENDİ

Duru, Kerim'in yanına gelerek projeyi askıya almak istediğini ve artık görüşmek istemediğini söyledi. Kerim, Duru'ya olan duygularını ifade etti. Hülya, Cengiz'i yanına çağırarak olası kötü bir ihtimalde kaçmak için çok paraya ihtiyaçları olduğunu belirtti. Melike'nin karşısına çıkan kadın, ölen eşi Kenan'la gizli aşk yaşadıklarını söyleyerek fotoğraflarla iddiasını pekiştirdi.

KENAN'IN İHANETİNİ ÖĞRENEN MELİKE'NİN DÜNYASI YIKILDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Melike sonunda gerçeği öğrendi Haluk sinir krizi geçirdi

Cengiz, Berrin'in karşısına çıkarak olası durumda kaçmak için para istedi. Kerim gizliye Aksoy'ların evine girerek bilgisayara erişim sağladı. Duydukları karşısında şoke olan Melike, Kenan'ın mezarlığına geldi. Kenan'dan raporların sahte olduğuna dair mesaj geldi. Duru ve Tunç dışarı vakit geçirmeden önce Duru'nun üstünü değiştirmesi içine eve geldi.

Haberin Devamı

HAZAL, KERİM'İN DUDAKLARINDA TESELLİ ARADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kerim bilgisayardan açtığı belgelerin resmini çekerken eve Duru'nun sesini duyunca istemeden çantayı yere düşürdü. Duru babasının odada olduğunu düşünüp odaya geldiğinde Kerim'le karşılaştı. Haluk, Cengiz'le Berrin'in resimlerini görünce sinir krizi geçirdi.

HÜLYA VE CENGİZ, KAÇIŞ PLANLARINA BAŞLADI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Berrin bebeğinin mezarında, 'Seni çok seviyorum canım. Ben şimdi gidiyorum ama annen yine gelecek' derken Melike olanları duydu. Melike hastane raporlarının da sahte olduğunu bildiğini belirterek Berrin'den doğruyu söylemesini istedi. Korkudan tir tir titreyen Berrin, Hülya'nın bebeği sattığını söyledi.

Haberin Devamı

KADİR'İN SEHER'DEN BOŞANMA KARARINA ANNESİNDEN VETO! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN