21.11.2018 - 18:42 | Son Güncellenme:
Orhan Kemal Erkılıç - Ankara
Ankara ziyareti sırasında akşam yemeği için Trilye’de bulunan Stone, Türkiye denizlerinin ürünlerini çok beğendiğini belirtti. Menüdeki yemeklerden morina balığından yapılan pastırmaya bayıldı.
Boğaz lüferinin fileto ızgara sunumunu ve lezzetini çok beğenen Stone, olta ile yakalanan kalamarın ızgarasını çok sevdi.
Stone, jumbo karidesten yapılan karides nirvanadan çok etkilenirken ahtapot yemediği için kendisine onun yerine kalamar ikram edildi. Türk misafirperverliğinden çok etkilendiğini belirten Stone, Ankara'nın da güzel bir şehir olduğunu dile getirdi. Milliyet yazarı Süreyya Üzmez, ünlü yönetmene “Lezzetin Rotası” isimli kitabını imzalayıp hediye etti. Mekandaki konuklarla da yakından ilgilenen Stone, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.