CaddeÜmit Erdim ile boşanan Seda Çınar taciz mesajlarına isyan etti! 'Seni affetmem için yalvartmazsam'

Ümit Erdim ile boşanan Seda Çınar taciz mesajlarına isyan etti! 'Seni affetmem için yalvartmazsam'

16.07.2024 - 15:24 | Son Güncellenme:

Seda Çınar, sosyal medya hesabından eşi ve kızları Ses ile Ela'nın babası Ümit Erdim'le yer aldığı fotoğrafları silmiş, soyadını da değiştirmişti. 'Boşanma' haberleriyle magazin gündemine gelen ünlü çiftten Çınar, sosyal medyadan kendisine gelen taciz mesajlarına ateş püskürdü.

Ümit Erdim ile boşanan Seda Çınar taciz mesajlarına isyan etti Seni affetmem için yalvartmazsam

Bir döneme damga vuran 'Hayat Bilgisi' dizisinde 'Var mısın Arif' karakterini canlandıran Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Çınar ile nikâh masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

2018'de Ses'in doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan çift, 2022'de Eda adını verdikleri ikinci kızlarını kucaklarına almıştı.

İDDİALAR DOĞRU ÇIKTI!

Sosyal medya hesabında dikkat çeken bir hamlede bulunan Seda Erdim, eşiyle birlikte yer aldığı fotoğrafları silip, soyadını da 'Çınar' diye değiştirmişti. Bunun üzerine boşanma haberleri gündeme gelmişti.

"NİSANDA ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR"

İkili, avukatları aracılığıyla yaptıkları ortak açıklamayla sessizliklerini bozmuştu.

Müvekkilimiz Ümit Erdim eşi Seda Çınar ile sevgi ve saygı ile yıllardır yürüttükleri evliliklerini, yine aynı sevgi, saygı ve anlayış ortamında bitirme kararı almış, bu doğrultuda taraflar Nisan 2024 tarihinde anlaşmalı şekilde boşanmıştır. Taraflar arasında karşılıklı iyi niyet, saygı ve anlayışın hiçbir şekilde azalmadığı bu sürece ilişkin olarak basında veya sosyal medyada yer alan olumsuz haberlere itibar edilmemesi ve tarafların çocuklarına, aile büyüklerine karşı olan hassasiyetlerine de anlayış gösterilmesi gerektiği şüphesizdir.

KONUYU YARGIYA TAŞIYOR

Seda Çınar son olarak sosyal medya hesabından yayınladığı gönderiyle gündem oldu. Çınar, yaşadığı taciz olayının boyutunun arttığını ve farklı hesaplardan yapılan paylaşımların çocuklarına kadar ulaşması sebebiyle yargıya başvuracağını söyledi.

Haberin Devamı

Ümit Erdim ile boşanan Seda Çınar taciz mesajlarına isyan etti Seni affetmem için yalvartmazsam

"CANINI ACITMAYA GELİYORUM"

Çınar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bir süredir Instagram üzerinden taciz ediliyorum. Bu tacizin dozu arttı ve konuya çocuklarım da dahil edildi. Her gün 10 tane hesap açıyor, engelliyorum tekrar açıp tacizlere devam ediyor. Yapan kişinin yazdıklarından dolayı uzun süre ciddiye almadım çünkü akli dengesi belli ki yerinde değil. Ama taciz boyutu çocuklarıma uzandığı için konuyu artık yargıya taşımaya karar verdim. Elimden geleni ardıma koymayacağım. Ne pahasına olursa olsun, beni ve çocuklarımı o pis hayal dünyana alet ettiğin her gün için seni pişman etmezsem, ayaklarıma kapanıp seni affetmem için yalvartmazsam benim de adım Seda değil. Yarın elimdeki tüm ekran görüntülerini avukatıma veriyorum. Maddi manevi canını acıtmaya geliyorum. Sadece bekle.

Ümit Erdim ile boşanan Seda Çınar taciz mesajlarına isyan etti Seni affetmem için yalvartmazsam