CaddeTanıtıma ‘Narin’ türküsü damga vurdu

Tanıtıma ‘Narin’ türküsü damga vurdu

16.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Güzel Aşklar Diyarı’, ön izleme sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kıraç’ın yorumladığı ‘Zeynebim’ türküsünde geçen “Söğüdün yaprağı narindir, narin” dizeleri, izleyicileri duygulandırdı.

Kanal D’de seyirciyle buluşmak için gün sayan ‘Güzel Aşklar Diyarı’ dizisinden, ilk kez bir ön izleme yayınlandı. Özgü Kaya’nın canlandırdığı Deniz karakterinin kanlar içindeki gelinliğiyle ağladığı sahne, Kıraç’ın seslendirdiği ‘Zeynebim’ türküsünde geçen “Söğüdün yaprağı narindir, narin...” mısrası eşliğinde ekrana geldi. Video, kanalın sosyal medya hesaplarından ise, “Hayat narin bir çiçek... Bir kez koparılınca, geriye acından başka bir şey kalmıyor” notuyla paylaşıldı.

Haberin Devamı

Tanıtıma ‘Narin’ türküsü damga vurdu

Fragmanlarıyla duygulandıran projenin birinci bölümüne, özgürlüğüne düşkün Deniz ile aile bağları güçlü olan Arhan’ın (Burak Berkay Akgül) masalsı düğününün faili meçhul bir cinayetle kana bulanması damga vuracak. Kapadokya’da çekilen dizinin mekanları ise şimdiden merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu, Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal’ın kaleme aldığı proje, Halil Ergün ve Meltem Cumbul’un da bulunduğu oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Tanıtıma ‘Narin’ türküsü damga vurdu