Cadde'Tamam şarkı söyle de, git evinde söyle!'

'Tamam şarkı söyle de, git evinde söyle!'

10.07.2024 - 07:36 | Son Güncellenme:

'Uzaylı' lakaplı türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu, 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden yapımcı Hilmi Topaloğlu'nun yeğeni Çağlayan Topaloğlu, önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Amcası ile kahve içmeye geldiğini söyleyen şarkıcı, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Tamam şarkı söyle de, git evinde söyle

Bebek'te keyfinin yerinde olduğu gözlenen Çağlayan Topaloğlu, yeni parçası 'Yangın Var' hakkında, "Çok güzel tepkiler aldı. Üç ay öncede Serdar Ortaç'ın bir şarkısını okumuştum. Bu şarkı da onun kadar güzel oldu. Geri dönüşler harika" dedi.

Haberin Devamı

"HERKES ŞARKI SÖYLÜYOR"

Artık çok şarkıcı var. Şimdilerde sosyal medyası güçlü olanlar bile şarkı yapıyor. Beğenilmesi hiç önemli değil. Takipçileri fazla diye oradan yararlanmaya çalışıyorlar. Herkes şarkı söylemeye çalışıyor. Tamam söyle de, git evinde söyle.

Tamam şarkı söyle de, git evinde söyle

"MAHSUN KIRMIZIGÜL'DEN ŞARKI ALDIM"

Bir muhabirin "Yeni projeniz var mı?" sorusuna Topaloğlu, "Evet var. Sevgili Mahsun Kırmızılgül'den bir şarkı aldım. Mahsun abi sağ olsun normalde şarkılarını kimseye vermez ama bizi layık gördü okumaya, ona da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Tamam şarkı söyle de, git evinde söyle

"BABAMLA DÜET YAPTIK"

Aynı zamanda bombayı söylüyorum. Babam Mustafa Topaloğlu ile bir düet yaptık. Yıllardır konuşuruz 'yapalım, yapalım' diye, bu zamana nasip oldu. Okumaları bitti, klibi çektik. Harika bir proje oldu, herkes çok beğenecek.

Tamam şarkı söyle de, git evinde söyle