Cadde Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor'da yeni dönem! İşte adaya veda eden isim

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor'da yeni dönem! İşte adaya veda eden isim

20.04.2022 - 19:43 | Son Güncellenme:

Survivor 2022 All Star yarışmasında, ünlüler ve gönüllüler zorlu dokunulmazlık oyunlarının ardından ödül için karşı karşıya geldi. Dört dokunulmazlığı da kaybeden gönüllüler takımı için bir ada konseyi gerçekleşti. Konseye ise Nagihan-Hikmet gerginliği damga vurdu. 19 Nisan Survivor ödül oyununu kim kazandı, adaya kim veda etti?

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivorda yeni dönem İşte adaya veda eden isim

Survivor'a veda eden isim belli oluyor! 2022 All Star'da ünlüler ve gönüllüler, hafta boyunca dört dokunulmazlık yarışına çıktı ve nefes kesen bir performans ortaya koydu. Ancak dört oyunun da kaybedeni gönüllüler oldu. Eleme adaylarını belirleyen mavi takımdan bir isim, 19 Nisan akşamı Survivor olma hayallerine veda ediyor. Öncesinde ise ödül oyunu gerçekleşti. İşte, Survivor'da yaşananlar...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Gönüllüler takımı, ünlülere karşı bu zamana kadar aldıkları en ağır mağlubiyet ile haftayı tamamladı. Dört dokunulmazlık oyununda da kaybeden taraf gönüllüler oldu ve dört ismi potaya soktu. Akabinde elemeden hemen önce beklenen ödül için zorlu bir mücadele gerçekleşti.

Haftanın ödülü ise bir hafta boyunca uyku çekecekleri yataklar ve Bursa kebabı yemeği oldu. Kadınlar mücadelesini 8-7 ünlüler kazandı. Erkekler yarışının kazananı da gönüllüler oldu ve en iyiler turuna geçildi. 3-0'lık en iyiler turunun ve ödülün kazananı gönüllüler oldu.

NAGİHAN-HİKMET GERİLİMİ

Oyun esnasında Nagihan'ın oyunun ardından atış yapması konusunda Hikmet'in uyarması, gerginliğe neden oldu. Nagihan, yaşananların ardından Hikmet'e sert sözler sarf etti. Hikmet de bu nedenle oyun alanından uzaklaştı. Ödül oyununun son bulmasının hemen ardından Murat Ceylan, yaşanan gerilimle ilgili Nagihan'a, ''Ben bugün senin daha soğuk kanlı olup bir yerde durmanı çok istedim. Çünkü benim tanıdığım Nagihan sinirlenir, kızar ama bir yerde durur. Hiçbir isim bu kadar kötü sözü kaldıramaz'' ifadelerini kullanırken Hikmet'e de soğukkanlılığı nedeniyle teşekkür etti.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivorda yeni dönem İşte adaya veda eden isim

Nagihan, Acun Ilıcalı'nın oyun alanında Hikmet ile arasında geçen gerilim hakkında, ''Geçmiş kariyerime çamur atan biriyle sürekli uğraşıyorum. Ben Hikmet'in hakkını vermeye çalışıyorum ama artık ben bitme noktasındayım. Ben Survivor'ı yaşamaya gelmiş bir kadınım, Survivor hariç her şeyi yaşıyorum. Bir olay değil aslında daha önceki olaylar da vardı" dedi.

Karadere, sözlerine; "Sürekli benle konuşmaya çalışan bir Hikmet var. Ben onla konuşmak istemiyorum. Hikmet'in sesini duymak istemiyorum, açığımı kollamasını istemiyorum. Bu şekilde de yaşamak istemiyorum, kalmak da istemiyorum. Daha ötesi ne olabilir Acun bey siz söyleyin? Yüzünü, sesini duymak istemiyorum" diye devam etti.

ACUN ILICALI, NAGİHAN'A NET KONUŞTU

Acun Ilıcalı ise ada konseyinde Nagihan ile Hikmet arasında geçen tartışma hakkında konuştu ve yaptırımı duyurdu.

Haberin Devamı

Ilıcalı, ''Genelde senin sinirinin bozulmasına hak veririm. Ama sinirim bozuk diye baltayla dolaşmana da izin veremem. Hikmet'i eleştirdiğim çok konu var. Bazı yerlerde gereğinden fazla ileri gidiyor. Bunlar normal hayatta her zaman yaşanmıştır. Bugünkü olayda yaptığın hareket yanlış. Sen deneme yapamazsın. Sen fazladan atmaya başladın'' dedi.

Nagihan'ın söz konusu fazla atmama kuralından haberi olmadığını belirtmesi üzerine Ilıcalı, diğer yarışmacılara söz hakkı verdi. Ardından Hikmet'in Nagihan'a itirazı hakkında, 'Hayatımda gördüğüm en düzgün itiraz'' ifadesini kullandı.

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivorda yeni dönem İşte adaya veda eden isim

CEZA GELDİ

Acun Ilıcalı devamında; ''Şu anlattıklarının hepsini dinliyorum, zaten seyrettim. Sen bugün neler yaptığının farkında mısın? Anlatayım mı neler yaptığını? Sadece tek bir yerde çok haklısın ama burayı kendi alanına çevirmek olmuyor. Durmadan kötü söz söylüyorsun. Bunu kabul etmiyorum. Senin söylediklerini kabul etmiyorum, bununla ilgili kararımızı da açıklayacağım" dedi.

"En favori yarışmacılardan olabilirsin" diyen Ilıcalı, "bir saniye tereddüt etmem, her şeyi yapar ve göze alırım. Şu yaptıklarını kim yaptıysa aynı yaptırımı yapacağım. Nagihan hiç durmamandan ötürü, kimse bu hakareti duymak zorunda değil. Defalarca hakaret ettiğin için bir ödülden yararlanmama yaptırımı yapıyoruz'' açıklamasında bulundu.

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivorda yeni dönem İşte adaya veda eden isim

Haberin Devamı

ACİL DURUM KONSEYİ!

Survivor'da yeni bir dönem başlayacağını ifade eden Acun Ilıcalı, "Acil durum konseyi olacak. Takımlarda değişiklik olacak. Bunu size acil durum konseyinde anlatacağız. Perşembe akşamı yeni takımları açıklayacağız. Survivor'da yeni dönem başlayacak" dedi.

SURVİVOR'DAN KİM GİTTİ?

Haftanın eleme adayları gönüllülerden çıktı. Kadınlar potası olmasına karar veren gönüllülerden, en çok oyu alan; Evrim, Ayşe, Nisa ve Yağmur haftanın gitme adayları oldu. Elenen isim Yağmur oldu.

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivorda yeni dönem İşte adaya veda eden isim

"BU ANI YAŞAYACAĞIMI HİSSETMİŞTİM"

Survivor hayatını noktalayan Yağmur gözyaşlarına boğuldu. Veda konuşması yaparken duygusal anlar yaşayan yarışmacı,  "Bu anı yaşayacağımı hissetmiştim. Ağlamamak için söz vermiştim. Çok üzgünüm ama karakterimden ödün vermedim. Buraya çok alışmıştım. Gözyaşlarımı tutamıyorum maalesef. Sabah burada uyandığımda arkadaşlarımı görmeye çok alışmıştım. Burada bir ailemi geride bırakıyorum" dedi.