Cadde Survivor'da bir ilk gerçekleşti! Potada dikkat çeken detay

Survivor'da bir ilk gerçekleşti! Potada dikkat çeken detay

19.04.2022 - 18:01 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star, 18 Nisan Pazartesi akşamı 82'nci bölümüyle ekranlara geldi. Survivor'da haftanın son dokunulmazlık mücadelesi kıran kırana geçti. Ünlüler yenilmezliğini kırmak istemezken gönüllüler ise bir gitme adayı daha çıkarmamak için performans sergiledi. Dokunulmazlık oyunu sonunda kazananı ise büyük bir ödül karşıladı. İlk üç eleme adayının gönüllülerden çıktığı haftada potaya giden son isim kim oldu? İşte detaylar...

Survivorda bir ilk gerçekleşti Potada dikkat çeken detay

Survivor 2022 All Star tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Birleşme sonrası kayıp vermek istemeyen takımlar dokunulmazlık oyunlarında canla başla mücadele ederken, ünlüler haftayı 4'te 4 yaparak galip kapatmak istiyor. Gönüllüler ise karşı taraftan da bir kişinin potaya girmesi için uğraştı.

Haberin Devamı

18 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan 82'nci bölümde; dördüncü ve son dokunulmazlık oyunu için iki takım da parkura çıktı. Açlığın had safhada olduğu yarışmada, kritik dokunulmazlık için ünlüler ve gönüllüler tüm varlığı ile mücadele etti. Galip taraf aynı zamanda ödülün de kazananı oldu.

SEDA-ADEM ARASINDA 'ALIN TERİ' GERGİNLİĞİ

Öte yandan en iyileri mücadelesinde karşı karşıya gelen Sema ve Seda'dan kazanan taraf Sema oldu. Parkuru hemen hemen aynı anda tamamlayan ikizlerden atışlardaki başarılı isim Sema oldu. Bunun üzerine gönüllüler takımından Hikmet, "Böyle bir bal yok" deyince Adem de ona "Şans değil, alın teri" cevabını verdi.

Bunu duyan Seda ise "Biz ne yaptık? Bir şey söylemesen olmuyor değil mi Adem?" Onunki alın teri de bizimki ne?" diye tepki gösterdi. Kendisini açıklamaya çalışan Adem de "Bal' dedi, ben de alın teri dedim" deyince Seda "Boş konuşuyorsun işte. Kardeşimle oynarken yapma bari şunu. Sıkıldım artık senden" dedi.

Survivorda bir ilk gerçekleşti Potada dikkat çeken detay

Haberin Devamı

Bunun üzerine Adem, "Her kaybettiğinde aynı şeyi yapıyorsun ama yanlış yapıyorsun Seda. Her seferinde mutlaka birine sataşıyorsun" dedi. Seda da "Benim kardeşimle bir sorunum yok. Sen niye 'alın teri' diye bağırdın? Yine haklı çıkmaya çalışma. Kardeşim beni yener de yenilirim de. Alın teri ne demek, ne alaka? Ben parkurda haksızlık yapıp mı geldim?" ifadelerini kullandı.

"LAK SOKMASAN OLMUYOR"

Hikmet'e cevap verdiğini söyleyen Adem ise "Her seferinde olayları başka yere çekiyorsun" deyince; Seda Ocak, "Kaybedince cıngar çıkaran taraf siz değilsiniz de ben miyim? Geç bunları. Her şeye bahane bulan ben miyim? Kardeşimle yarışırken daha hassas oluyorum zaten. Yenilmişiz, 10 gündür açız. Bir laf sokmasan olmuyor" dedi.

Diğer takım üyelerinin de araya girmesiyle ortalık sakinleşince bir kere daha konuşan Seda, Adem'e; "Hemen böyle içindekileri dökmeyeceksin, ben kaybedince başkaları gibi bahane bulmam. Hiçbir zaman çirkinleşmem. Ayrıca şunu da bil. En az ikizime kaybedince üzülüyorum" şeklinde konuştu. Adem de buna "Biliyoruz" yanıtını verdi.

Survivorda bir ilk gerçekleşti Potada dikkat çeken detay

Daha da sinirlenen Seda, arkadaşlarının yanından uzaklaşınca Sema da onun yanına gitti. İkizine sitem eden Seda, "Sema bak onu çok kötü yaparım. Bu kıyaslamadan vazgeçsin. Şakaya vuruyorum, her seferinde yapıyor. Alaycı tavrı, aşağılaması yetti artık. Adem bir değil, iki değil. Hep böyle kıyaslama yapıyor" dedi.

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star'da haftanın son dokunulmazlığı gerçekleşti. Ünlüler ilk üç oyunu kazanarak, son haftalardaki kötü gidişatı bozdu. Gönüllüler ise bu zamana kadar aldıkları en ağır yenilgileri peş peşe aldı.

18 Nisan Pazartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununda kadınlar mücadelesini 8-3 ünlüler kazanırken; erkeklerde de gönüllüler galip geldi. En iyilerde 2-1 ünlüler önde giderken son sayıyı da alarak dokunulmaz oldu. Oyunu kazanan takımı kumpir ve waffle yeme şansını elde etti.

Survivorda bir ilk gerçekleşti Potada dikkat çeken detay

BARIŞ'IN GÖZYAŞLARI

Barış, oyun alanında bir anda gözyaşları içinde kaldı. Anıl'ın yanına giderek ne olduğunu sorması üzerine bir şey olmadığını ifade eden Barış Murat Yağcı, parkurdaki yerini aldı. 

Haberin Devamı

Oyunu kazanan Anıl, ardından Barış'ın yanına tekrar gitti ve ''İyi misin?'' sorusunu yöneltti. Yağcı ise, ''Senlik bir şey yok. Kalacağım biraz'' diyerek biraz yalnız kalmak istediğini ifade etti.

SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2022 All Star'da ünlüler takımının haftayı yenilgisiz bitirmesi sonrası, dört eleme adayı da gönüllülerden çıktı.  Hikmet ve Sude'nin dokunulmaz olduğu ada konseyinde en çok adı yazılan Yağmur son gitme adayı oldu. 

Gitme adayları şöyle: Evrim, Ayşe ve Nisa. dördüncü aday ise Yağmur oldu. Böylelikle Survivor'da bir ilk gerçekleşti. Aynı takım üst üste dört kez dokunulmazlığı kaybetti ve ardından dört kadın aynı anda eleme adayı olarak potaya gitti.

Survivorda bir ilk gerçekleşti Potada dikkat çeken detay

NİSA'DAN BARIŞ'A ŞOKE EDEN SÖZLER

Öte yandan Survivor'ın 81'inci bölümünde; dokunulmazlık oyunu bittikten sonra Barış'ın kaybettikleri için gözyaşlarına boğulan Yağmur ve Sude'nin yanına giderek, onları teselli etmesi Nisa'yı çıldırtmıştı.

Bölükbaşı, "Çıldıracağım. Barış, kadınları döven insan, ağlatan insan, şu an ne yapıyor? Bak sinirleniyorum. Kadınları döven adam, kadınları ağlatan adam şu an kadınlar ağlıyor diye şov yapıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Eski sevgilisi Nisa'nın sözlerine konseyde yanıt veren Barış, "Yarışmanın çok eşiğinden döndüm. Şu an mutluyum ama hedef değiştirdim. Bundan sonraki tüm mücadelem bana destek olanlar için olacak. Her şey çok güzeldi. Benim kafama takılan soru işareti var. Oyun sonu Sude ile Yağmur'du sanırım, ağlıyorlardı. Aslında birçok yarışmacının yanına gittim. Tabii bazı şeyler duydum. Nisa, benimle alakalı daha önce bir şeyler söylemişti. Benimle alakalı yerli yersiz, 'kadınları döven, kadınları ağlatan adam şov yapıyor' ifadesini kullanmış" demişti.

Ünlü isim, sözlerine; "Ben her şeye saygı duyuyorum. Benim kadınları ağlattığımı ya da dövdüğümü neye dayanarak ima ettiğini çok merak ediyorum. Gerçekten benimle alakalı hiçbir şey düşünmesin, söylemesin. Mümkünse beni görmemeye çalışsın. Çünkü ben öyle yapıyorum" diye devam etmişti.

Survivorda bir ilk gerçekleşti Potada dikkat çeken detay

"EL KALDIRMIŞLIĞI OLDU"

Nisa, Barış'a cevap olarak, "Aslında söyleyecek çok fazla bir şey yok. Kendisi de biliyor. O an orada içimden gülmek geldi. O yüzden şu an bir şey demek istemiyorum. Ben de görmezden geliyorum merak etmesin. O kadar kez ağladım ve evimde kapandım o kadar şey oldu ki... Bu konulara girmeye hiç gerek yok" demişti.

Acun Ilıcalı'nın 'Barış seni dövdü mü?' sorusu üzerine Nisa, "El kaldırmışlığı oldu. Ağlayan kadını teselli etmeye gittiğini gördüğümde bana komik geldi. Kızlarla da bunu konuştum zaten" açıklamasında bulunmuştu.