CaddeSurvivor Yasin kimdir, nereli? Survivor Yasin Obuz kaç yaşında, mesleği ne?

Survivor Yasin kimdir, nereli? Survivor Yasin Obuz kaç yaşında, mesleği ne?

13.07.2020 - 15:52 | Son Güncellenme:

Survivor'da büyük finale kısa bir süre kaldı. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın finali İstanbul'da yapılacak. Yasin Obuz, Survivor'da son 3'e kalan isimler arasında yer aldı. Survivor Yasin kimdir? sorusunun cevabı gündemde araştırılıyor. Survivor'da bu akşam son iki finalist belli olacak. İşte Survivor Yasin'in yaşamı...

Survivor Yasin kimdir, nereli Survivor Yasin Obuz kaç yaşında, mesleği ne

Survivor'da 5 aylık maratonun sonuna geliniyor. Survivor'da dün son 3'e kalan Yasin, Barış ve Cemal Can arasında bugün yeni bir SMS oylaması gerçekleştirilecek. Survivor'a hem performansı ile hem de davranışları ile damga vuran yarışmacılar arasında yer alan Yasin hakkında araştırmalar devam ediyor. Peki Survivor Yasin kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

SURVIVOR YASİN OBUZ KİMDİR?

Survivor'da son 3'e kalan Yasin Obuz, 21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğdu. 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.

İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı.

Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.

Haberin Devamı

Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.