CaddeSurvivor İlayda kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021 İlayda Şeker ne iş yapıyor?

Survivor İlayda kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor 2021 İlayda Şeker ne iş yapıyor?

28.03.2021 - 19:20 | Son Güncellenme:

İlayda Şeker, Survivor 2021 yarışmasında sempatikliği ile adından söz ettiriyor. Yarışmaya gönüllüler takımıyla başlayan İlayda, oy birliği ile ünlüler takımına transfer olmuştu. Birleşme partisindeki şarkı performansıyla da herkesi büyüledi. Ünlüler takımında şaşırtan performans sergiliyor. Survivor İlayda kim, aslen nereli?

Survivor İlayda kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor 2021 İlayda Şeker ne iş yapıyor

Survivor yarışması devam ederken ünlüler takımından İlayda Şeker adı öne çıkıyor. Yarışmanın izleyicileri Survivor 2021 İlayda Şeker mesleği nedir sorusunu yöneltiyor. Öte yandan dedesi ile sık sık gündeme geliyor. Peki, İlayda Şeker'in dedesi kim? İşte, Survivor İlayda hayatı...

Haberin Devamı

SURVIVOR İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumlu. 18 yaşına kadar Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ailesiyle yaşayan yarışmacı, Sakarya Üniversitesi’nde okuduktan sonra İstanbul’da yaşayan dedesinin yanına geldi.

İlayda Şeker şu anda çalışmadığını ifade etmiştir. Merakla beklenen Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yeni sezon tanıtımında İlayda Şeker, dikkat çeken bir cümle kuruyor ve "İnsülinleri hazırlayın, şekerinizi yükseltmeye geliyorum" diyor ve Survivor'da iddialı olduğunu belirtiyor.

Yazarlar