CaddeHande Yener'den Demet Akalın cevabı: Ergenlik dönemimiz bitti!

Hande Yener'den Demet Akalın cevabı: Ergenlik dönemimiz bitti!

06.08.2024 - 07:26 | Son Güncellenme:

Yıllardır polemik içinde olduğu ve konuşmadığı Demet Akalın’la barışıp, düet yapan Hande Yener, “Demet’i seviyorum. O ergenlik dönemimiz bitti” dedi.

Hande Yenerden Demet Akalın cevabı: Ergenlik dönemimiz bitti

Hande Yener, önceki akşam Yenikapı'da düzenlenen İstanbul Festivali'nde sahne aldı.

Haberin Devamı

Sahne öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Hande Yener, kıyafeti ve dekoltesi hakkında değerlendirmede bulundu.

"GENÇLEŞTİM DİYELİM"

Şarkıcı, "Dilinizi tutarım öyle işte. Gençleştim diyelim. Her konserimiz efsane geçiyor. Neşe içinde her yerde her durumda konser veriyoruz. Türkiye'de tek burada böyle bir sahne var. Böyle bir kalabalık sadece burada var. Güzel bir sahne şovu ile birlikte yıkacağız ortalığı" dedi.

"ŞAMPİYON BELLİ İKİNCİ KİM?"

Sahne şovlarından bahseden Yener, "Kıyafetim deri ama gerçek deri değil. Terlemem diye düşünüyorum ama ne giysem sırılsıklam oluyorum sahnede zaten. Her sahne sonrası 1-2 kilo vermiş oluyorum. Sahnede 24. yılım. Bu yıl yine en çok konser yapan sanatçı olarak şampiyon belli ve ikinci kim diyorum" şeklinde konuşarak güldü.

Haberin Devamı

"ERGENLİK DÖNEMİMİZ BİTTİ"

Hande Yener, uzun süredir arasının açık olduğu Demet Akalın ile geçtiğimiz haftalarda barışmıştı. Hatta ikili birlikte sahneye çıkmışlardı. Tüm bu yaşananların ardından ikilinin arasındaki gerginlik sona ermişti.

Hande Yener, tekrardan barıştığı dostu Demet Akalın hakkında, "Demet'i seviyorum. O ergenlik dönemimiz bitti." diyerek kahkaha attı.

"BÜTÜN ENERJİM GİTTİ"

Demet Akalın ile birlikte çıktıkları sahnede "Arabesk libidomu düşürüyor." açıklamasını yapan Hande Yener, bu konu hakkında ise, "Düştü şu an libidom bakın. Bütün enerjim gitti. Ben Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses gibi sanatçıların şarkıları ile büyüdüm. Dinleyenlere saygım sonsuz. Ama ben artık o enerjiden beslenemiyorum." diye konuştu.

Hande Yenerden Demet Akalın cevabı: Ergenlik dönemimiz bitti

Yazarlar