05.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:
BigChefs Cafe&Brasserie, 2010 yazı için özel olarak hazırladığı mönüsüyle lezzet tutkunlarıyla buluşuyor. Salatalardan pizzalara, et yemeklerinden tatlılara kadar yenilenen mönüde, her gün için farklı bir sokak lezzetine yer veren BigChefs, bu yaz da farkını ortaya koyuyor.
Yaz ve kışa iki ayrı mönü
Ankara’da doğan, Gaziantep ve İstanbul’da açtığı şubelerle kısa sürede marka haline gelen Bigchefs Cafe&Brasserie, sektöre yeni bakış açıları getirmeye devam ediyor. Her yıl, yaz ve kış olmak üzere iki farklı mönü hazırlayan BigChefs, 2010 yazı için de birbirinden değişik tarifleri, lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyor. Herkesin aşina olduğu, çocukluğumuzdan kalma sokak lezzetleri, ‘Büyük Şefler’ tarafından kendi yorumları katılarak servise hazırlanıyor.
Zincir bir marka haline dönüşen BigChefs, Ankara’daki üç şubesinden sonra, 2009 yılında İstanbul Etiler ve Beyoğlu Tünel’de açtığı iki yeni şubesiyle hizmet veriyor
Bigchefs Cafe'de HANGİ GÜN NE VAR?
Salı: Nohutlu pilav üstü tavuk, yanında fasulye turşusu ve erik hoşafı,
Çarşamba: Tırnak pide üzeri yaprak ciğer ve ev usulü patates salatası.
Perşembe: Tantuni ve nar ekşili cevizli domates salatası.
Cuma: Kokoreçli pideler, yanında yoğurtlu semizotu.
Cumartesi: Safranlı midye dolma ve çıtır patatesli roka salatası.