CaddeSimge Sağın'dan Icardi açıklaması: Neyin ne olacağı belli olmaz!

Simge Sağın'dan Icardi açıklaması: Neyin ne olacağı belli olmaz!

28.07.2024 - 10:11 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Adı sık sık Icardi ile anılan şarkıcı Simge Sağın, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Simge Sağından Icardi açıklaması: Neyin ne olacağı belli olmaz

Son dönemde Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının çalınmasıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada kendisini Galatasaraylı ünlü futbolcu Icardi’yle yakıştırmaları ve hep Icardi’yle ilgili sorular sorulmasıyla ilgili içini dökmüştü.

Haberin Devamı

İnsanlar kafalarında bir takım yakıştırmalar yapıyorlar ve buna inanıyorlar. Evli olmasına rağmen bana ‘yenge’ diyorlardı, iyice durumu abarttılar. Çok tatlı bir aile ve ben ailelere hep saygılıyımdır.

10 YILLIK AŞK BİTTİ

Geçtiğimiz günlerde ise Icardi'den üzen haber gelmişti. Yakışıklı futbolcunun, 2014'te aşk yaşamaya başlayıp iki çocuk sahibi olduğu Wanda Nara ile evliliklerini sonlandırma kararı aldıkları ortaya çıkmıştı.

"ÖNÜMÜZ YAZ"

Icardi ve Wanda Nara'nın boşanacağı kesinleşince şarkıcı Simge Sağın, "Önümüz Yaz" şarkısını arkaya koyup "şimdi değilse ne zaman?" notuyla spor yaptığı anları paylaşmıştı. Bu paylaşım manidar bulunmuştu.

Simge Sağından Icardi açıklaması: Neyin ne olacağı belli olmaz

"YORUM YAPMAK İSTEMİYORUM"

Ünlü isim bu sefer de katıldığı bir etkinlikte kendisine sorulan Icardi sorularına yanıt verdi. Şarkıcı şu ifadeleri kullandı:

Her şeyden haberim. Sabah Instagram’a bir giriyorum şehir efsanesiyle karşılaşıyorum. Artık gülmeye başladım. O kadar komik ve eğlenceli paylaşımlar var ki benimle ilgili. Bir post koyuyorum altında bu konuyla ilgili yorumlar var. En baştan beri söylüyorum benim İcardi ile hiçbir alakam yok. Bizi İcardi ile birbirimize bağlayan şey müzik oldu. Hala aynı şey geçerli. Onlara çok saygı duyuyorum. Mutlu olmalarını istiyorum

Sağın, muhabirlerin “İleride neyin ne olacağı belli olmaz” sözü üzerine “Evet ileride neyin ne olacağı hiç belli olmaz. Büyük konuştuğum lokmaları yediğim için hiçbir konuyla ilgili büyük konuşmuyorum. Ama bu konuyla ilgili yorumum belli. Yanlış anlaşılmasın” dedi.

Haberin Devamı

Simge Sağından Icardi açıklaması: Neyin ne olacağı belli olmaz