CaddeMauro Icardi'den şaşırtan hamle! Wanda Nara'nın fotoğrafı gündem oldu

Mauro Icardi'den şaşırtan hamle! Wanda Nara'nın fotoğrafı gündem oldu

26.07.2024 - 08:45 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara, son günlerde ayrılık haberleriyle magazin gündeminden düşmüyor. Icardi, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı.

Mauro Icardiden şaşırtan hamle Wanda Naranın fotoğrafı gündem oldu

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile iki çocuğunun annesi Wanda Nara hakkında 'boşanma' iddiaları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

Arjantinli model Wanda Nara eşi Mauro Icardi'yi Instagram'da takip etmeyi de bırakmış ve ayrılık iddiaları güçlenmişti. Ünlü model daha sonra, eşini sosyal medyadan yeniden takip etmişti.

WANDA NARA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yıldız golcüyle ayrıldıklarını doğruladı.

Wanda Nara'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internette gerçek olmayan şeyler var. Ama bunu kabul ediyorum. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler.

FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

10 yıllık aşkta ayrılık süreci yaşanırken, Icardi'den hiç beklenmedik bir paylaşım geldi. Ayrılık açıklaması yapan Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı üstsüz fotoğrafı kendi profilinde alıntılayan Icardi şaşırttı.

Mauro Icardiden şaşırtan hamle Wanda Naranın fotoğrafı gündem oldu

BARIŞTILAR MI?

Ünlü yıldız, paylaşımına, "Ouch" notunu düştü. Icardi'nin Wanda Nara'nın fotoğrafını paylaşması sonrasında da yeniden gündeme 'barıştılar mı?' sorusu geldi. İkiliden henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı